Extra

Ez lehet a következő forduló elbaltázott szorzója az NB I-ben

  • varin
megosztom

Még sokat kell aludnunk az OTP Bank Liga következő fordulójáig, de a fogadásokkal nem érdemes várni.

Idén 2-ből 2-re állunk, ami az NB I elszúrt oddsait illeti, a Mezőkövesd-Loki meccsen a hazai sikerre, míg a ZTE-Mezőkövesd meccsen az x2-re voksoltunk. Most ismét keletre látogatunk, mégpedig a Kisvárda-Loki találkozón szimatolunk igencsak elszúrt oddsokat.

{"headTitle":"Kisvárda-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-23 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kisvárda","odds":"3.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az     első szorzói szerint ugyanis favorit lesz Szabolcs megyében a Debrecen, amely még annyira nem is tűnik érthetetlennek, ám annak mértéke már inkább. Most is ugyanarról a helyzetről beszélhetünk, mint korábban, vagyis

a magyar bukméker oddsai sokkal közelebb vannak a valósághoz, mint a külföldi irodáké, így pedig hatalmas értékeket találhatunk az online felületeken.

Az eltérés most "csak" 0.45 a Loki győzelmében, míg itthon 2.30 körül mérik a "V"-t, addig külföldön 1.85-1.95 környékén. Ez azt is jelenti, hogy az 1x-re például a hazai lottózókban 1.51-ért, az Uninál pedig 1.86-ért tehetünk pénzt.

Márpedig ez a meccs nem áll éppen Loki-sikerre. A hajdúsági csapat egészen botrányosan gyenge formában van, a Paks 3-1-es legyőzését leszámítva augusztus óta nem volt igazán értékelhető 90 percük, még a DVTK elleni győztes találkozó is nevezhető "érdemtelen" három pontnak. A végső kegyelemdöfést pedig a Fradi B-csapata adta meg, amely egy hatossal távozott a Nagyerdőből, az elmúlt évek, de talán évtizedek legkínosabb csapását mérve a Loki legendásan elszánt szurkolótáborára.

Fotó: szabolcshir

A várdai csapat persze nem nevezhető éppen legyőzhetetlen ellenfélnek, egy ponttal állnak a DVSC mögött, a formájuk sem az igazi, hiszen az utolsó nyolc meccsükből 1-2-5 a mérlegük. Otthon viszont nem könnyen verhető csapat, idén már az Újpest is kapitulált itt, de például megizzasztották a Fradit és a Mezőkövesdet is.

Tavasszal a Loki otthon simán elintézte Lucasékat, ám az akkor még egy teljesen más DVSC volt, tele önbizalommal és ehhez az eredmények is jöttek. Mostanra a védelem darabokban, Nagy Sándor kapus megsérült, a csapatban nincs irányító játékos, és ilyen eredmények után már a szurkolók sem olyan lelkesek.

Erősen kételkedünk benne, hogy a Loki nyerni tud Kisvárdán, tavaly innen egy hármassal távoztak, de óvatosabb duhajként akár a Várda +0.75-ös ázsiai hendikepes győzelmére is voksolhatunk, amelyre ugyan odds még sok helyen nincsen, de várhatóan 1.65-1.70 körül lesz.

{"headTitle":"Kisvárda-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-23 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kisvárda +0.75","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3080128] 2019-11-23 17:00:00 Varda SE - DVSCx;
megosztom