Darts

Egy duplázót gyúrtunk össze a "letutizott" tippekből

megosztom

Szerdán este az alsó ági nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódik a küzdelem a Grand Slamen.

Kedden teljessé vált a legjobb 16 mezőnye Wolverhamptonban és szerdán az alsó ági nyolcaddöntőkkel már folytatódik is tovább a Grand Slam of Darts 2019-es kiírása. Innentől hibázásra nincs lehetőség, aki alulmarad, annak véget ér a verseny. Ennek megfelelően itt már nem 5, hanem 10 leget kell behúzni a győzelemhez. 

Grand Slam of Darts, 5. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Dave Chisnall - Ryan Harrington 1.11 6.50
20:30 Gabriel Clemens - Glen Durrant 2.00 1.80
21:00 Michael Smith - Daryl Gurney 1.80 2.00
21:30 Peter Wright - Rob Cross 1.73 2.10

Az est talán a legegyértelműbb párosítással veszi kezdetét, a veretlenül 16 közé jutó Dave Chisnall ugyanis komoly favoritnak számít a rutintalan Ryan Harrington ellen. Utóbbi a legendás Rod Harrington fia és a profik között első alkalommal villant meg. Noha egy nem kiemelkedő teljesítmény is elegendő volt tőle, ettől függetlenül bravúrnak számít a továbbjutása. 

Chisnall-lal kapcsolatban az elmúlt hetekben többször megénekeltük, hogy az ősszel nagyon jó formába lendült és nagy önbizalommal játszik. Az Aldersley Leisure Village színpadán sem okozott csalódást, 100 százalékos mérleggel vette a csoportküzdelmeket és egyben zöldítette a tippünket, miszerint behúzza a csoportját. Aligha okoz majd számára problémát Harrington legyőzése, még ha honfitársa felszabadultan, nyomás nélkül is játszhat.

Hatalmas formában játszik Gabriel Clemens. - Fotó: PDCA második nyolcaddöntő már jóval komolyabb izgalmakat tartogat, hiszen a szintén veretlenül továbbjutó Gabriel Clemens és a többszörös BDO világbajnok Glen Durrant feszül majd egymásnak.

A német első alkalommal kvalifikálta magát a Grand Slamre, de a továbbjutása mégsem számít igazán nagy meglepetésnek, ugyanis idén több kiemelkedő eredménye is volt már. A csoportküzdelmek alatt Clemenstől láthattuk az egyik legmeggyőzőbb teljesítményt, a három mérkőzése után 102-n áll a tornaátlaga, ami több, mint zseniális. Ha a nyolcaddöntőbe is át tudja menteni ezt a formáját, akkor Durrant felkötheti a gatyáját. Az angol játéka egyébként is eléggé döcögött eddig, noha a ki-ki meccsét Nathan Aspinall ellen 5-0-lal simázta le, a 86-os átlagával egyáltalán nem volt elégedett Duzza. 

Az érték inkább Clemens oldalán van, illetve játszható tippnek tűnik az is, hogy dob legalább öt 180-at, eddig ugyanis 1.83 legenként ült egy maximuma. 

A Clemens - Durrant meccs győztese a Michael Smith - Daryl Gurney továbbjutójával találkozik majd a nyolc között. Az angol és az északír derbije, akár döntőnek is beillene, hiszen két top 10-es klasszisról beszélünk. Smith ennek megfelelően játszott a csoportküzdelmek alatt és veretlenül vette az akadályt, Gurney-nek viszont kicsit rezgett a léc és győzelmi kényszer alatt kellett játszania az utolsó csoportmeccsén. De megoldotta a feladatot honfitársa, Brendan Dolan ellen, innentől pedig egy új verseny kezdődik számára. 

Jól ismerik egymást és általában nem az jellemző az összecsapásaikra, hogy bármelyikük is le tudná simázni. Emlékezhetünk, hogy idén a UK Openen egy éppen 10 nyert legig tartó küzdelemben egészen döntő partiig mentek el, ami egyébként végül Smith győzelmét hozta. 

Talán az angol volt eddig a meggyőzőbb, de Gurney kezében is benne van a nagy játék, így szerintünk a legjobb választás erre a meccsre a 16.5 leg felett tipp.

 

>>>Nézd az Unibet TV-n a Grand Slam of Darts összes mérkőzését élőben és fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel! Nyiss számlát és markold fel a 20.000 HUF kezdőbónuszt!<<<


Az est utolsó összecsapása ugyancsak döntőnek beillő párosítás, hiszen a világranglista másodikja találkozik a hetedikkel, azaz Rob Cross és Peter Wright méri össze a tudását. A bukik 50-50-re hozták ki az esélyeket, ami annak fényében elég érdekes, hogy a skót mindegyik csoportmeccsén brillírozott, az angol játéka viszont igencsak döcögött és a ki-ki meccsén Jamie Hughes ellen is alig tudta érvényesíteni a papírformát.

Ugyan Cross számára is új verseny kezdődik, de most már hetek óta elég hasonló szinten játszik és vagy elég a győzelemhez vagy nem. Igazán extrát nem tud nyújtani, ha végignézzük az átlagait, akkor láthatjuk, hogy major tornán július óta nem tudott 100+ körátlagot dobni. 

Véleményünk szerint ez a meccs inkább Wrightnak áll.

Fogadás szempontjából amennyire lehetett "letutiztuk" a tippjeinket, így a négy meccsből egy 2.04-es szorzót sikerült összegyúrni.  

{"headTitle":"Grand Slam of Darts, 5. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-13 20:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.04-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Chisnall - Harrington: Chisnall","odds":"1.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Clemens - Durrant: Clemens +4.5","odds":"1.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Smith - Gurney: 15.5 leg felett","odds":"1.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Wright - Cross: Wright +3.5","odds":"1.19","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

megosztom