Tenisz

Nadaléknál nem jött, Djokovics meccsén viszont ülhet ez a tipp

  • Cesc18
megosztom

Ászokra fogadunk Novak Djokovics és Dominic Thiem kedd esti mérkőzésén.

Kedden a Björn Borg-csoport második mérkőzéseire kerül sor Londonban. Délután a győzelmi kényszerben lévő Roger Federer és a szintén vereséggel kezdő Matteo Berrettini feszül egymásnak, míg este a vasárnapi győztesek mérik össze a tudásukat, azaz Novak Djokovics és Dominic Thiem. Ebben a cikkünkben utóbbi derbivel foglalkozunk részletesebben, melyen a győztes komoly lépést tesz a továbbjutás felé.

{"headTitle":"Novak Djokovics - Dominic Thiem","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Djokovics","odds":"1.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"},{"eventTitle":"Thiem","odds":"4.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"}]}

A bukmékereknél Djokovics masszív favoritként várja ezt az ütközetet, ám óriási hiba lenne leírni a sógorok klasszisát, aki Federer ellen megmutatta, hogy nem csak salakon tényező. Ami viszont különbség lesz a svájci elleni meccséhez képest, hogy amíg Rogert győzte már le korábban kemény pályán, addig ez a szerb ellen még nem jött össze számára (0-4). Djokovics ellen tehát messze nem olyan önbizalommal léphet pályára Thiem, igaz abból azért meríthet, hogy salakon többször is verte már, illetve a korábbi ATP Finals meccsükön is tudott szettet csenni a belgráditól. 

Djokovics sima 2-0-lal kezdte a vb-t. - Fotó: ATP

Djokovics egyébként nagyon elkezdte a tornát, vasárnap bő 1 óra alatt 6-2, 6-1-gyel intézte el az újonc Berrettinit. Erődemonstráció volt a javából, de ezt már megszokhattuk a szerbtől. Az elmúlt hat világbajnokságán a csoportküzdelmek során egyetlen egy meccsét veszítette el, azt is Federer ellen. Nem egyszerű tehát Nole ellen borítani a papírformát az O2-ban, aki ezúttal nem csak a trófeáért verseng, hanem a világelsőség visszaszerzéséért is. 

partypoker

Mire fogadjunk?

Látunk potenciált Thiemben, de annyit nem, hogy nyeressük Djokovics ellen. Szett és game hendikeppel is rizikósnak tűnik, bár előbbire a 2.37-es odds egész csábító. 

Noha tegnap nem jött be az ászos fogadásunk Nadal meccsén, de most megint erre adjuk a fejünket. Thiemre a 4.5-ös line egy picit magasnak tűnik, hiszen vele szemben a világ legjobb fogadója áll majd, akit nem egyszerű átverni. Az osztráknak Federer ellen is csak 1 ász jött össze, míg Djokovics a nagy szervás Berrettini ellen 4 adogatással nem tudott mit kezdeni. 

Nem ez az év tippje, de némi pénzmagot megérhet az under. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Dominic Thiem","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hány ászt üt Thiem? 4.5-nél kevesebbet","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"437"}]}
megosztom