NBA

Veressük a spreadet a Lakersszel?

megosztom

A szezon eddigi egyik legnagyobb meglepetése a Suns, amely a konferenciát vezető Lakerst is megszorongathatja.

AD gond nélkül beilleszkedett Los Angelesben. fotó: Lakers Twitter

Nagyban dübörög az NBA-alapszakasz, amelyben szerda éjjel nyolc találkozó kerül megrendezésre. Az egyik legérdekesebbnek a Suns-Lakers tűnik, amelyben a bajnoki címre pályázó vendég oddsát egész játszhatóra húzták a remekül rajtoló, ám kétségtelenül underdog Phoenix ellen.

{"headTitle":"Phoenix Suns-Los Angeles Lakers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-13 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Suns","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lakers","odds":"1.496","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

LeBronék 7-2-vel állnak a konferencia élén, ám a Raptors ellen elszenvedett meglepetésvereségről érkeznek, amely egy hét meccses győzelmi szériát szakított meg. A Király ezúttal is tripla-duplát ért el, immár negyedszer a szezon során, ám a pontok hiányoztak ezúttal, amiből rá nem jellemző módon csak 13-at termelt, 33.3-as FG% mellett. 

Anthony Davies most is megdobta a 20+ pontját és a Lakers-drukkolók rendkívül elégedettek lehetnek vele, ugyanis 26.6 pontot és 10.2 lepattanót átlagol az eddigi kilenc meccsen. Az mondjuk kissé aggasztó, hogy szinte minden meccsen fáj valamije, legtöbbször az állandóan rakoncátlankodó válla.

További önbizalomra adhat okot, hogy Kuzma hosszú rehabilitációját követően ismét egyre jobban hasonlít tavalyi önmagához és a padról beállva 15-öt vágott a címvédőnek. A kényszerből megszerzett Dwight Howard is rég nem látott stabilitást mutat, ami a McGee-vel zajló, játékpercekért folytatott harcnak is köszönhető.

A Suns az utóbbi években annyira pocsék volt, hogy a szezon előtt nem is igen foglalkoztak velük, alapból leírták őket. Ugyan még csak kilenc kör ment le az alapszakaszból, de már látszik, hogy Monty Williams remek munkát végez a csapat élén és a két veteránnal (Baynes, Rubio) kiegészült fiatal garnitúra szállítja is a sikereket.

A legutóbbi, Brooklyn ellen aratott meglepetésgyőzelem által 6-3-mal állnak és az utóbbi 4/5 meccsüket győzelemmel zárták. Legjobbjuk eddig a tavaly is már csillogó Devin Booker - a 23 éves játékos 25.8 pontot (54 FG%!) és 5.4 asszisztot átlagol.

Az alábbi mutatók magukért beszélnek, de az igazi teszt most jön.

Trendek
 

  • A Suns 2-7 ATS az utóbbi 9 keddi meccsén
     
  • A Lakers 4-0 ATS az utóbbi 4 Nyugati Konferenciában játszó ellenfél ellen
     
  • A Lakers 4-0 ATS az utóbbi 4 olyan meccsén, amikor előtte 100 pontnál többet kapott
     
  • A Lakers 6-1 ATS az utóbbi 7 olyan meccsén, ahol az ellenfélnek pozitív győzelmi mutatója volt


A potenciális meglepetés benne van a meccsben, ezt pedig a bukik is érzik, hiszen csak -4.5-re húzták meg a spreadet a Lakersre. A Sunst főleg a támadószekciója repítette, ám most - meglepő módon - a liga egyik legjobb védelme ellen állnak majd fel. A Toronto elleni kisiklást gyorsan akarják majd feledtetni LeBronék, akik ezt a viszonylag kis line-t szerintünk szállítják is majd szerda hajnalban, bár megsemmisítő győzelemre azért nem számítunk tőlük.

{"headTitle":"Phoenix Suns-Los Angeles Lakers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-13 03:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lakers -4.5","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet

 

megosztom