Darts

Kiütéssel vág vissza Van Gerwen? - elég jól fizet!

 • Cesc18
megosztom

A holland világelső továbbjutása biztos, kérdés, hogy kik csatlakoznak még hozzá a legjobb 16 közé kedden.

Kedden az A, B, C és D kvartettek utolsó mérkőzéseivel folytatódik a küzdelem a Grand Slam of Darts-on. Ahogyan a tegnapi játéknap esetében, úgy ezúttal is górcső alá vesszük a csoportokat.

Grand Slam of Darts, 4. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Ian White - Wesley Harms 1.25 4.00
20:30 James Wade - Steve Lennon 1.36 3.20
21:00 Michael van Gerwen - Ross Smith 1.13 6.00
21:30 Robert Thornton - Mikuru Suzuki 1.12 6.00
22:00 Gerwyn Price - Dimitri van den Bergh 1.36 3.10
22:30 William O'Connor - Dave Parletti 1.36 3.10
23:00 Gary Anderson - Darren Webster 1.33 3.30
23:30 Adrian Lewis - Jim Williams 1.67 2.20

Az A jelű négyesben elég egyértelmű a képlet: Michael van Gerwen biztos továbbjutó, Ross Smith biztos kieső, Jim Williams és Adrian Lewis pedig egymás között dönthetik el, hogy ki lesz a holland mellett a másik nyolcaddöntős. A bukik szerint az angol megy tovább, mi viszont nem vennénk erre mérget, hiszen semmivel nem nyújtott eddig meggyőzőbb teljesítményt, mint a walesi.

Revánsra készül Van Gerwen az angol ellen. - Fotó: PDC

A Van Gerwen-Smith is érdekes lesz, miután néhány hete az Európa-bajnokságon óriási meglepetésre az angol le tudta győzni a világelső hollandot. A sztárjátékosok azért ilyenkor szeretnek visszavágni, különösen ha Van Gerwenről beszélünk, szóval nehéz este elé néz az angol, nem zárnánk ki egy 5-0-s revánsot sem...Erre az opcióra a bet365 6.50-es oddsot kínál.

A B csoportban a két favoritot, James Wade-et és Ian White-ot találjuk az első két helyen, de még Steve Lennonnak és Wesley Harmsnak is van esélye a továbbjutásra. White borzasztó mérges lehet magára, mert 4-2-ről engedte ki a győzelmet Wade ellen és így elég nehéz meccs vár rá Harms ellen. Noha a holland eddig nem nyújtotta a legjobbját, de most már kicsit minden mindegy alapon játszhat, és ne felejtsük el tavaly is az utolsó csoportmeccsén villant meg egy közel 104-es körátlaggal. White fejében pedig ott motoszkálhat majd, hogy a Grand Slamen soha nem tudott még a csoportból továbbjutni. 

 

>>>Nézd az Unibet TV-n a Grand Slam of Darts összes mérkőzését élőben és fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel! Nyiss számlát és markold fel a 20.000 HUF kezdőbónuszt!<<<


A C kvartettben a címvédő Gerwyn Price veretlenül várja az utolsó csoportmeccsét, igaz, a továbbjutása még így sem biztos. Gyakorlatilag egy ki-ki mérkőzés vár rá Dimitri van den Bergh ellen, hiszen ha kikap a belgától, abban nem nagyon bízhat, hogy Mikuru Suzuki legyőzi vagy igazán szorossá teszi a meccsét Robert Thornton ellen. A skótnak ez egy nagyon jó sansz, hogy a harmadik helyről megcsípje a továbbjutást. A walesi és a belga csatája pedig messze nem tűnik annyira egyértelműnek, mint amit az oddsok mutatnak. 

Előzetesen benne volt a pakliban, hogy a D csoportban nem Gary Anderson lesz a befutó, ám nagyon úgy tűnik, hogy minden rendben van a skóttal és Wolverhamptonban kiköszörülheti az amszterdami csorbát. Két nagyszerű meccsen van túl és vélhetően Darren Webster ellen is csak a győzelemben gondolkozik, hiszen nagy szüksége van az önbizalom növelő sikerekre. Ez nem túl jó hír Websternek, akit így könnyedén letaszíthat a továbbjutó helyről William O'Connor.

{"headTitle":"Grand Slam of Darts, 3. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-11 20:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.12-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"White - Harms: Harms +3.5","odds":"1.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Van Gerwen - Smith: Van Gerwen","odds":"1.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Thornton - Suzuki: Thornton","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"O'Connor - Parletti: O'Connor","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
 • Pro
  MoneyMaker
  2019. november 11., Hétfő 15:58
  • Ország:Anglia
  • Fogadás típusa:Asian Handicap
  • Tipp:Handicap: Van Gerwen -3.5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:2.62
  • Eddig éri meg:2.45
  • Tét:5
  • INDOKLÁS:

   Smith egy feltörekvő srác a profik között, aki néhány hete éppen Van Gerwen ellen jegyezte élete eddig legnagyobb győzelmét. Jól játszott akkor nagyon Smith, de nem hiszem, hogy még egyszer megismétlődik az a csoda. Sőt, szerintem nagy verésbe néz majd bele, egy feltüzelt Van Gerwen csúnya mészárlást tud rendezni. Smith amúgy sem mutatott eddig sokat a tornán, Williams ellen 5-1-re, Lewis ellen 5-2-re maradt alul 85 körüli átlagokkal. Erősen benne van ebben a meccsben egy MVG söprés.

  • Eredmény:

   5-2

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. november 11., Hétfő 16:00
  • Ország:Anglia
  • Fogadás típusa:Asian Handicap
  • Tipp:Handicap: -4.5
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:6.50
  • Eddig éri meg:5.5
  • Tét:3
  • INDOKLÁS:

   Smith egy feltörekvő srác a profik között, aki néhány hete éppen Van Gerwen ellen jegyezte élete eddig legnagyobb győzelmét. Jól játszott akkor nagyon Smith, de nem hiszem, hogy még egyszer megismétlődik az a csoda. Sőt, szerintem nagy verésbe néz majd bele, egy feltüzelt Van Gerwen csúnya mészárlást tud rendezni. Smith amúgy sem mutatott eddig sokat a tornán, Williams ellen 5-1-re, Lewis ellen 5-2-re maradt alul 85 körüli átlagokkal. Erősen benne van egy MVG söprés, ez a 6.50-es odds pedig kiváló, hiszen például az Unibet ugyanerre 5.50-et ad.

  • Eredmény:

   5-2

megosztom