Kézilabda

Gyenge nap lesz, de ezzel a tippel lehet nyerni

megosztom

Papíron rangadó, gyakorlatilag csak az a kérdés, hogy a Győr mennyivel veri a Debrecent kedden.

A Győr a Debrecenen is átgázolhat. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietokcofficial

Az eddig hibátlan, címvédő, listavezető Győr kedden hazai pályán fogadja azt a Debrecent, amely csapat ezidáig több bravúrt is elért a bajnokságban, viszont volt már kellemetlen meglepetése is. Papíron akár szoros meccset is vívhatnak a felek, szerintünk azonban csak az a kérdés, hogy az ETO mennyit rak közé.

Merthogy a vendégek hiába kezdték pazarul a szezont - döntetlen a Ferencváros otthonában, győzelem Érden és Vácott -, ahogy beindult a kettős terhelés, több érdekes eredmény is produkáltak. Többek közt hazai pályán nem tudták legyőzni a Dunaújvárost, majd meglepetésre hárommal kikaptak az MTK-nál, de említhetnénk a Mosonmagyaróvár elleni szenvedést is.

Ugyan szombaton a Jagodina ellen 11 gólos előnyt szerzett a Debrecen az EHF-kupa hétvégi visszavágójára, azonban Köstner Vilmos már múlt héten lenyilatkozta, hogy az egy hét alatt játszandó három meccsből - kétszer Jagodina, és ugye most a Győr ellen - egyértelmű, hogy a kupatalálkozókat veszik komolyan a csapatnál, avagy félig meddig feltartott kezekkel utaznak Dunántúlra. Mindemellett a gárda jobbátlövője, Karnik Szabina kidőlt a Jagodina ellen, helyére, a Győr ellni keretbe pedig egy 17 éves tini került.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

bet365

Egyébként ha engedhet el meccset a Loki az idei szezonban, az egyértelműen a keddi meccs. A Győr ugyanis bombaformában van, és borítékolható, hogy a keddi, a világbajnokság előtti utolsó magyar bajnoki összecsapását komolyabban veszi, mint a vasárnapi BL-meccsét. A hétvégén ugyanis az a Most együttese teszi tiszteletét az Audi Arénában, amely gárda hazai pályán 25 góllal (!!!) kapott ki az ETO-tól, vagyis nem kérdés a vasárnapi meccs kimenetele.

Ha mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a zöld-fehéreknél egyre több a bevethető világsztár - ugye Kurtovic is egyre többet játszik -, ráadásul az utóbbi években rendre nagyon elverték a Debrecent hazai pályán - tavaly 11, előtte 20 gól volt a felek közt -, akkor ezúttal is megállapítható, hogy tényleg csak és kizárólag a különbség a kérdés.

Az ETO idei, otthon lejátszott bajnoki találkozóit, a Loki mostani formáját, illetve a felek közti tudásbeli különbséget elnézve, könnyedén megcsinálhatja a bukmékerek által felállított hendikephatárt Danyi Gábor csapata.

{"headTitle":"Győr - Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-12 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr -10,5","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom