Exkluzív

Itt a Tippkirály X, amelyben csak a képzelet szabhat határt!

A Hathárom szervezésében hamarosan elindul a Tippkirály X - Országos Tippbajnokság. Tippelésre felkészülni!

A Hathárom közkedvelt játéka, azaz a Tippkirály visszatér, az ötödik kiadást pedig ’X’-re kereszteltük. Ennek oka nagyon egyszerű – aki ismeri a formátumot, az tudhatja, hogy a korábbi szériákban limitálva volt, hogy milyen típusú fogadásokra lehet tippelni, ezúttal viszont csak a képzelet szabhat határt és jöhetnek a legőrültebb, eXtrém ötletek is!

Tippelni való márpedig lesz bőven a játék időtartamát képező szűk egy hónap alatt. Magát a startot egy magyar futballtörténelmileg is kiemelkedően fontos eseményhez, azaz az új Puskás Aréna avatásához igazítottuk. Ugyan itt még barátságos meccsen mérkőzünk meg Uruguay legjobbjaival, ám pár nappal később már Wales ellen játszunk az Eb-szereplés szempontjából sorsdöntő meccset. Minket érthető módon ez érdekel a legjobban, de persze amúgy is komoly válogatott dömping várható az előttünk álló két hétben, aztán pedig ismét a BL-EL duó és a bajnokságok szolgáltathatják majd a tippjeitek táptalaját.

Napokon belül indul a Tippkirály X!

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy az előző szériákban több ezer játékos tesztelte tudását és ezúttal is hatalmas érdeklődésre van kilátás. A játékban való részvétel - ahogyan azt már megszokhattátok - továbbra is teljesen ingyenes és mindössze egy Hathármas regisztráció szükségeltetik hozzá.

A végelszámoláskor a legjobbak pedig bajnoki serleget kapnak és természetesen ezúttal is értékes ajándékokban részesülnek!

A részletes játékszabállyal és további információkkal hamarosan jelentkezünk.

 

Kezdődhet tehát a visszaszámlálás, hiszen pénteken rajtol a Tippkirály X!