Darts

Papírforma szelvényt állítottunk össze hétfőre

  • Cesc18
megosztom

Szombaton és vasárnap lezajlott a Grand Slam of Darts csoportküzdelmeinek első két fordulója, hétfőn pedig az E-H kvartettek utolsó mérkőzéseivel folytatódik a torna.

Három játékos, Dave Chisnall, Michael Smith és Gabriel Clemens megnyugodhat, ők már biztosan ott lesznek az egyenes kieséses szakaszban, míg Lisa Ashton, Martin Schindler és Richard Veenstra biztosan nem, hiszen már matematikai esélyük sem maradt a továbbjutásra. Na, de lássuk csoportról csoportra, hogy mi a helyzet!

Grand Slam of Darts, 3. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 Gabriel Clemens - Richard Veenstra 1.33 3.30
20:30 Michael Smith - Martin Schindler 1.25 3.90
21:00 Dave Chisnall - Lisa Ashton 1.05 11.00
21:30 Daryl Gurney - Brendan Dolan 1.44 2.80
22:00 Peter Wright - Danny Noppert 1.36 3.10
22:30 Ryan Harrington - Wayne Warren 1.85 1.95
23:00 Rob Cross - Jamie Hughes 1.42 2.90
23:30 Nathan Aspinall - Glen Durrant 1.90 1.90

Az E jelű csoportban Chisnall két győzelemmel és +4-es legaránnyal kényelmes helyzetből várja az utolsó kört, pláne úgy, hogy Ashton lesz az ellenfele, aki ellen természetesen csak a győzelem elfogadható eredmény. A csoport másik meccsén Rob Cross és Jamie Hughes egymás között döntheti el, hogy ki megy tovább a 16 közé. Előbbi a favorit, de egy 5 nyertig tartó meccsen Hughes-t sem lehet leírni, ráadásul Cross-nak van több vesztenivalója. Nem igazán kiszállózott eddig túl fényesen a világbajnok angol, így a honfitársára egy +2.5-ös hendikep megrizikózható 1.57-ért.

Wright veretlenül áll az F csoport élén. - Fotó: PDC

Az F csoportban messze nem olyan egyszerű a képlet, mint az E csoportnál, hiszen még az eddig veretlen és +6-os legaránnyal álló Peter Wright is kieshet, igaz, erre vajmi kevés az esély. Ehhez ugyanis egy nagyobb arányú vereségbe kellene beleszaladnia Danny Noppert ellen, illetve Ryan Harringtontól is egy nagyobb arányú győzelem kellene Wayne Warren ellen. Nem túl reális forgatókönyv, miután Wright nagyszerű formát mutatott a hétvégén. Inkább Noppertnek lesz ez necces, aki a Harrington elleni betlijével igencsak megnehezítette a saját dogát. 
 

>>>Nézd az Unibet TV-n a Grand Slam of Darts összes mérkőzését élőben és fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel! Nyiss számlát és markold fel a 20.000 HUF kezdőbónuszt!<<<


Ami a G kvartett csatározását illeti, kisebb meglepetésre nem a 6. kiemelt Daryl Gurney áll az élen, hanem az újonc Clemens, aki vasárnap 5-4 arányban tudta legyőzni az északírt. Clemens ezzel bebiztosította továbbjutását, Gurneyre viszont egy ki-ki meccs vár honfitársa, Brendan Dolan ellen. Papíron ezt Gurneynek illene hoznia, hiszen Dolan már nem képvisel olyan komoly játékerőt, mint néhány évvel ezelőtt, ugyanakkor ez egy presztízsmeccs a két északír között és egy ennyire rövid ütközeten bármi megtörténhet. Ami Clemenst illeti, a német akár veretlenül is továbbjuthat, hiszen az a Richard Veenstra lesz az ellenfele az utolsó körben, aki eddig talán a leggyengébb formát mutatta a tornán. 

A halálcsoportban, azaz a H jelű négyesben Smith megmutatta a klasszisát és két varázslatos győzelemmel rukkolt elő a hétvégén, bebiztosítva ezzel a továbbjutását. A papírformának megfelelően Martin Schindler ebben a kvartettben nem tudott tényező lenni, így Nathan Aspinall és Glen Durrant között dől majd el a másik továbbjutó személye. A két angol közül Aspinall mutatott eddig jobb formát Wolverhamptonban, de ezen a ki-ki meccsen hatalmas lesz a tét, így teljesen érthető, hogy a bukik 50-50-re hozták ki az esélyeket. 

Fogadás szempontjából két biztos továbbjutónak, Clemensnek és Smith-nek szavazunk bizalmat, illetve nyeretjük Wrightot is, aki egy vereséggel aligha szeretné más kezében adni a sorsát. 

{"headTitle":"Grand Slam of Darts, 3. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-11 20:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.26-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Wright - Noppert: Wright","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Clemens - Veenstra: Clemens","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Smith - Schindler: Smith","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom