EURO 2020

Így változott meg a továbbjutásunk szorzója

megosztom

November 19-én Walesben vívjuk az utolsó selejtezős meccsünket. Ha nyerünk, ott leszünk az Eb-n.

Október közepén, közvetlenül az Azerbajdzsán ellen szerencsés körülmények között megnyert hazai mérkőzés után még azt írtuk, hogy a bukmékerek szorzói alapján a magyar válogatott komoly esélye van az Európa-bajnoki részvétel kiharcolására.

Egy hónappal ezelőtt a fogadóirodáknál szlovák-magyar-walesi volt az erősorrend a második továbbjutó helyre - a horvátokat már gyakorlatilag kilőtték az Eb-re -, a magyar válogatott továbbjutása akkor 2.50-es szorzót fizetett a    -nél.

280443

A táblázatból is látható,hogy nemzeti csapatunk a második helyről fordul rá az utolsó etapra. A szlovák és a walesi válogatott még egyaránt két-két meccset játszik, a mieink és a horvátok 1-1-et.

Érdekesség, hogy a horvátok továbbjutására 1.01-es oddsot adnak a bukik, pedig ha kikapnak Szlovákiától - plusz Hamsíkék hozzák a kötelező az azeriek ellen - , miközben mi nyerni tudunk Cardiffban, akkor csak harmadik helyen végeznek.

Nos, most megnéztük, hogy pár nappal az utolsó meccsek előtt, hogyan alakultak a továbbjutások oddsai.

Nem meglepő módon továbbra is Szlovákia tekinthető a szóban forgó trió favoritjának, viszont Wales utolért minket és immáron azonos szorzója van, mint Magyarországnak.

Egy hónappal ezelőtt még 2.50-re adták a továbbjutásunkat, mostanra viszont már kereken hármas a magyar válogatott szorzója.

 

A bet365 szorzói a továbbjutásra

A magyar válogatott az Uruguay elleni felkészülési meccs után november 19-én este 20 óra 45 perckor lép majd pályára Wales ellen. Az első szorzók alapján a hazai csapat jókora favoritnak számít, hiszen Ryan Giggs csapatának győzelme kettes szorzó, a magyar válogatott sikere pedig négyes szorzó körül mozog.

megosztom