Sportfogadás

Ha pre, ha live, Griezmann kaszálására már szavak sincsenek!

A Logibet legnépszerűbb tippmestere saját teljesítményével versenyez, de mindenhol kaszál.

Griezmann logibetes teljesítményére továbbra is nagyon nehéz szavakat találni, a Logibet legnépszerűbb tippmestere a 2019-es évet is félelmetes eredményességgel püföli végig. Ha csak ezt az évet nézzük, 16.65%-os ROI-val büszkélkedhet Grizi, ami még a tavalyi, 14.77%-ot is felülmúlja. Ám a master tipster kaszálása nem ért véget a mérkőzés előtti tippeknél, hiszen a Discordon még több tippel, hasonlóan brutális eredményességgel.

4.3 egységes átlagtéttel számolva Griezmann ROI-ja az élő tippeket tekintve még a mérkőzés előtti tippeket is felülmúlja, 78 tippből +45 egységben áll, ami körülbelül 13.5%-os ROI-nak felel meg.

Különösebben nem kell meglepődnünk azon, hogy a fiatal tippmester ilyen eredményes tud lenni, hiszen Magyarországon nagyon kevesen értenek nála jobban a honi futballhoz, ezt pedig már rengetegszer bizonyította. Minden NB I-es és NB II-es játéknap potenciális aranybánya, ha Griezmann tippjeiről van szó, nem is beszélve azokról a bizonyos Magyar Kupa-meccsekről.

Érdemes tehát csatlakozni a Logibethez, hiszen bármilyen előfizetéssel jogosult vagy megnézni Griezmann élő tippjeit is. Ha pedig korábban az volt a gond, hogy a tipster alacsony tippszáma miatt olykor lemaradtál a logibetes tippjeiről, akkor most nem kell aggódnod, hiszen a rengeteg élő tippből bőségesen lehet mazsolázgatni, még nagyobb profitot felhajtva ezzel.

Csatlakozz és kaszálj Griezmannal a mérkőzések előtt és közben is!