NFL

Gigarangadóval zárul a játékhét - erre a két játékosra fogadunk!

  • LuckyLuck
megosztom

Kedd hajnalban a San Francisco 49ers és a Seattle Seahawks összecsapásával zárul az alapszakasz 10. játékhete.

Mindig pikáns, ha főműsoridőben feszülnek egymásnak a csoportriválisok, most ráadásul a liga egyetlen veretlen alakulata, a 8-0-lal álló San Francisco fogadja a 7-2-vel üldöző Seattle-t. A presztízs mellett hatalmas tétje is lesz ennek a találkozónak, amely Vegas szerint hazai sikerrel zárul majd, hiszen 6 pontos favoritnak hozták ki a Ninerst. 

Nehéz lesz megfékezni a Seattle futójátékát. - Fotó: NFL

Ehhez persze lesz néhány szava a Seattle-nek is, amely csapatnál Russell Wilson MVP-formában irányít. Bár ezen a meccsen közel sem biztos, hogy Wilson lesz a főszereplő, hiszen a San Francisco védelme inkább futásokkal verhető. Adja magát tehát vendég részről, hogy Chris Carson futót kell labdákkal tömni. 

A harmadéves runningback egyébként is jó formát mutat, az elmúlt hat meccséből ötször 90+ yardot tett be a közösbe. 

A Frisco védelme viszont éppen az elmúlt hetekben esett vissza a futások hatékony megfékezésében, ami nem túl jó ómen a Seattle ellen. Kwon Alexander kidőlése sem jött jól a hazaiaknak, aki a linebacker sor alappillére volt. 

Nem néz ki jól ez a matchup a Ninersnek, és ha Robert Saleh még elő is áll egy új gameplannel, akkor is brutálisan nehéz lesz feltartóztatniuk Carsont, aki kontakt után a legtöbb yardot jegyzi a ligában. 

A fogadóirodák 78.5-re húzták meg a line-t Carsonra, ami baráti, hiszen az idei átlaga (84.5) alatt van és papíron bőven foglalkoztatva lesz ezen a meccsen. 

Ritkán fordul elő, hogy egy matchup esetében mindkét félre fogadunk, de ezúttal behúzzuk az overt Fred Warner védőre is, akinek egyik feladata, hogy megállítsa a vendégek futásait. Alexander kidőlésével még nagyobb szerep hárul rá a linebacker sor közepén és miután a védőjátékok 100 százalékában pályán van, így természetesen a passzoknál is gyűjtögetheti a szereléseket és asszisztokat. Nem arról van tehát, hogy egy WR-CB párharc esetében húzzuk be az overeket, az úgy ugyanis tényleg érdekes lenne. 

{"headTitle":"San Francisco - Seattle","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-12 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos rush yardjai - Chris Carson 78.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Játékos szerelései és aszisztjai - Fred Warner 6.5 felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom