La Liga

Megéri egy őrült párosításon az őrület ellen fogadni?

  • mr.blonde
megosztom

A világ egyik legkeményebb városi derbijét rendezik meg vasárnap a La Ligában, a Betis - Sevilla meccsén egy valami biztosan garantált.

Fotó: as.com

Ez a valami pedig a pokoli hangulat és az őrült feszültség. Egy Betis-Sevilla meccsen nem igazán lehet unatkozni, hiszen teljesen mindegy, hogy milyen állapotban vannak a csapatok, hol állnak a tabellán vagy, hogy éppen milyen szériát futnak, a sevillai derbi az tényleg derbi.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Sevilla rendelkezik az erősebb csapattal, de ahogy előbb is írtuk, ez most nem számít.

[3093388] 2019-11-10 21:00:00 Real Betis - Sevillax;5

Mindkét csapatban egyébként jó pár sérültet is találunk, a Betis soraiból Dani Martín, William Carvalho, Juanmi és Javi Garcia is maródi, míg a Sevillánál Escudero, Sergi Gomez és Daniel Carrico nincs bevethető állapotban.

 

Mire érdemes fogadni?

Néhány nappal ezelőtt varin kolléga írt egy beharangozó az Atlético Madrid - Sevilla ütközetről, amelyben arról értekezett, hogy mennyire durva meccseket hozott ez a párosítás. Bármennyire is furcsa, van annál durvább meccs is, pontosan a miénk.

A sevillai városi derbi utolsó négy meccsén 33 lapot osztottak ki a játékvezetők.

Ennek megfelelően egészen 'káprázatos', +/-7,5-es határt húztak meg a bukmékerek a lapokra, ilyen magas határt pedig nagyon-nagyon ritkán lehet látni.

Indokolja ezt a magasságot a játékvezető személye is, Alejandro Hernandez ugyanis előszeretettel játssza a főnököt, ráadásul a tavalyi derbit ő vezette és akkor kiosztott 9 lapot.

A kérdés tehát az, hogy folytatódik-e vasárnap az őrület, vagy ezúttal konszolidálják magukat a csapatok és próbálnak a futballra is koncentrálni.

Én most arra szavaznék, hogy undereznek a csapatok, az Unibeten pedig egy eltolt hendikeppel is lehet próbálkozni.

 

Mit gondoltok, alá vagy fölé kell tenni a lapokra?

 

 

 

 

{"headTitle":"Betis - Sevilla ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-10 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Lapok száma 8.5 alatt","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3093388] 2019-11-10 21:00:00 Real Betis - Sevillax;
megosztom