Premier League

Íme, tippünk az év meccsére!

  • Tomihmv
megosztom

Hatalmas ütközetnek lehetünk szemtanúi vasárnap, amikor is az Anfield Roadon a Liverpool a Manchester Cityt fogadja.

Bombaformában várja a rangadót a Liverpool. - Fotó: twitter.com/lfc

Nem akármilyen rangadóval vonul kéthetes szünetre a Premier League, hiszen vasárnap délután a Liverpool és a Manchester City feszül egymásnak. A tét óriási, hiszen egy esetleges hazai sikerrel kilencpontos előnyre tehetne szert a Pool a Cityvel szemben, amivel félig-meddig el is dőlne a bajnokság, míg egy vendéggyőzelem esetén újra nyílttá válna a versenyfutás.

Papíron mindkét fél kiváló formában várja a találkozót, azonban egyértelmű, hogy Jürgen Kloppék vannak jobb passzban. A Vörösök ugyanis a szeptember közepi, nápolyi vereségüket követően egy Manchester United ellni bajnokit leszámítva rendre nyerni tudtak - az Arsenal ellen a Ligakupában büntetőket követően.

A Liverpoolnak jelenleg minden befelé pattan, és sokan roppant szerencsésnek tartják őket, például az olyan hosszabbításos sikerekért, mint amilyet a Leicester vagy az Aston Villa ellen arattak. Persze a jó csapatnak szerencséje van, tartja a mondás, de a szerencséért tenni is kell és ez a jelenlegi Liverpool nem is keveset tesz ezért.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

betclic

Ami a Cityt illeti, a vendégek is jó passzban vannak, de közel sem olyan jóban, mint a hazaiak. Nyeregettek ugyan mostanában, de hazai pályán legyőzni a Southampton - kétszer -, az Aston Villa vagy az Atalanta együttesét, nem számít nagy kunsztnak ezen a szinten. Főleg úgy, hogy azért többször is remegett a léc az idei szezonban számukra, pláne idegenben.

Hétközben pedig csak döntetlenre volt jó Pep Guardiola együttese, méghozzá semleges pályán az Atalanta ellen. Azon a BL-találkozón a csapat elveszítette első számú kapusát, Edersont, aki biztosan nem lép pályára vasárnap, helyettese pedig a formán kívül - hétközben kiállított - Bravo lesz. A brazil portás mellett Sanéra, Zincsenkóra, Rodrira, David Silvára és Laportera sem számíthat a katalán mester. Ezzel szemben a hazaiaknál csak a régóta maródi Clyne, Shaqiri, Matip troó nem lép pályára, míg Henderson játéka kérdéses, de őt, az október hónap legjobbjának megválasztott Oxlade-Chamberlain könnyedén pótolhatja.

Egyértelmű, hogy a Liverpool van jobb passzban, hazai pályán játszhat, ahol 43 bajnoki (!) óta veretlen, minden kulcsjátékosára számíthat, ráadásul sokkal inkább a vendégeken lesz a nyomás. Így pedig hazaira lehet érdemes fogadni, de szigorúan kétesélyben - döntetlen esetén a feltett tétünk visszajár -, pláne, hogy még így is remek oddsot kapunk a Poolra.

{"headTitle":"Liverpool - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-10 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool (döntetlen esetén a tét visszajár)","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3055851] 2019-11-10 17:30:00 Liverpool - Manchester Cityx;
megosztom