Serie A

Rangadó vagy kötelező győzelem? - tipp a Juve-Milanra

  • varin

Könnyed győzelmet arathat a Juventus a középcsapatnak is alig nevezhető AC Milan ellen.

Gigarangadóval zárul a Serie A 11. fordulója, az AC Milan a Juventushoz látogat. Ez azonban csak a múltját tekintve nevezhető komoly meccsnek, valójában egyenértékűnek nevezhető egy Bologna vagy Udinese elleni hazai találkozóval - legalábbis a tabellán elfoglalt helyezést és az oddsot alapul véve.

{"headTitle":"Juventus-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus","odds":"1.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Milan","odds":"8.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Tény és való, a jelenlegi Milan nem több egy masszív középcsapatnál, a kötelező pontokat nagyjából hozzák, ám a bravúrok elmaradnak, egyetlen olyan pontszerzésük sem volt még a szezonban, ahol underdognak számítottak. Most viszont az esélytelenség teljes nyugalmával utazhatnak Torinóba Pioli fiai, hiszen a címvédő ellen a legelfogultabb Rossonerik sem reménykednek pontszerzésben.

Ami a Juvét illeti, a tét egyértelmű: szeretné Maurizio Sarri csapata az élen tölteni a válogatott szünetet, és mivel az Inter kínkeservesen, de legyőzte a Veronát, erre csak a győzelem nyújt lehetőséget.

Az Öreg Hölgy egyébként kiváló formának örvend, a számtalanszor leírt körülmények továbbra is igazak, nem álomjátékkal, de nyeregeti a mérkőzéseit a Juve, ennél pedig nincs többre szükségük a kettős terhelés mellett.

A Juventus idén 15 tétmeccsből 12-t nyert meg, ebből 10-et egygólos különbséggel, 7-et pedig pontosan 2-1-re.

Sarri most a bőség zavarával küzd, egyedül Chiellini nem bevethető a fontosabb játékosok közül, így például visszatérhet a csapatba De Ligt, de kezdhet Aaron Ramsey és a Moszkvában győztes gólt szerző Douglas Costa is. A másik oldalon vélhetően a Suso-Piatek-Calhanoglu trió szereplése várható.

[3135542] 2019-11-10 20:45:00 Juventus - AC Milanx;10

"Bízom a játékosaimban, minden mérkőzés 0-0-ról kezdődik és Olaszország, de egész Európa egyik legerősebb csapatával találkozunk. Kevesebb hibával, jó technikai felkészítéssel megfelelő helyzetbe hozhatjuk magunkat. Remek kihívás és lehetőség, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek, mert a Juvénak is vannak nehézségei" - bizakodott Pioli.

Rendkívül egyoldalú párharcról beszélünk, a Milan utoljára 2011-ben szerzett pontot Torinóban, azóta nyolc győzelem a mérlege az Öreg Hölgynek. Mivel benne van a pakliban egy sima kivégzés, arra sem merünk voksolni, hogy rengeteg lap lesz, noha Maresca spori remek elem a kártyapartihoz. Óvatosabb tippünkkel már akkor is nyerünk, ha két gólt szereznek Ronaldóék.

{"headTitle":"Juventus-Milan","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-10 20:45","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Juventus 1.75 gól felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3135542] 2019-11-10 20:45:00 Juventus - AC Milanx;