NFL

Velük nyernénk vasárnap - 5+1 tipp!

Íme hat olyan játékos speciális line, ahol nem értünk egyet a fogadóirodákkal.

1. Cooper Kupp vs. PIT

A Los Angeles-i 18-as még a bye week előtt egy brutális, 220 yardos teljesítménnyel vette ki a részét a Cincinnati ellen aratott győzelemből. Kuppnak ezzel csak még zseniálisabbá vált a szezonja, ugyanis már előtte is sorra szállította a 100+ yardos meccseket. A Pittsburgh ellen is a tehetséges WR lehet a Rams nyerőembere, hiszen az acélvárosiak meglehetősen sok yardot engednek az ellenfél slot elkapóinak, Kupp pedig az útvonalai 72%-t slotból futja. Mike Hilton védekezik majd rajta, aki az alacsonyabb cornerek közé tartozik, kb. 15 centi magasságbeli előnye lesz vele szemben Kuppnak, ami nem ígér sok jót a Steelers védőjének. Jared Goff Kupp kezeit keresi a leggyakrabban, és mivel Brandin Cooks nem épült fel, így pláne a kedvenc elkapója felé mehet a legtöbb labda.

2. Jamison Crowder vs. NYG

Ha már gyenge slot elkapók elleni védekezés, akkor ebben a New York Giants is a liga végén kullog, különösen az elmúlt négy játékhetet figyelembe véve. Jamison Crowdernek tehát jó napja lehet, aki a másik New York-i alakulat, a Jets legjobb elkapója. Noha rettentően döcög a zöldek támadógépezete, ennek megfelelően Crowderre sincs túl magas line, erre az 51.5-re pedig érdemes behúzni az overt, mert Sam Darnold meccsenként átlagban 9 passzal keresi az elkapóját.

3. Allen Robinson vs. DET

Robinson az egyetlen valamirevaló elkapója Mitch Trubiskynek, ugyanakkor a chicagói irányító nem biztos, hogy ezen a meccsen túl sokat keresi majd a kezeit, hiszen a liga egyik legjobb cornere, Darius Slay védekezik majd rajta. Tavaly a két csapat első meccsén Robinson 133 yardot jegyzett, majd két héttel később már csak 37-et. A hatalmas különbséget pedig Slay személye okozta, előbbi meccsen ugyanis nem játszott, utóbbin viszont igen és 70+ százalékban Robinsont követte. Slay várhatóan ismét árnyékként tapad majd Robinsonra, ami így egy underes meccset jelenthet az elkapónak. A Chicago egyébként is valószínűleg inkább a földön próbál majd haladni, hiszen a passzjátékuk az egész szezonban döcög.
 


4. David Montgomery vs. CHI

A chicagói földi attakokért David Montgomery a felelős, aki két hete a Chargers ellen 27 cipelésből 135 yardot jegyzett. Múlt héten nem volt ilyen erős meccse, de a Philly elit front 7-je ellen ez nem is meglepő. Most viszont a liga egyik legrosszabb futás elleni védelmével találkozik majd a Chicago, szóval  Montgomerynek újfent kinéz egy melós és eredményes meccs.

5. Kyler Murray vs. TB

Jó kis adok-kapokra van kilátás a Tampa Bay és az Arizona meccsén, ugyanis mindkét csapat védelme szenved a passzok ellen. Olyannyira, hogy a Bucs a legtöbb yardot engedte eddig, míg a Cardinals a negyedik legtöbbet. A két irányító közül Kyler Murrayre esett a választásom,  miután majd 50 yarddal alacsonyabb line-t kapunk rá. Tény, hogy Jameis Winston átlagol meccsenként több passzolt yardot, de az igazán gyenge védelmek ellen Murray is 300+ yardokat hozott össze. Erre a 254.5-re tehát örömmel húzom be az overt.

+1 Marlon Mack vs. MIA

Jacoby Brissett valószínűleg nem áll még készen a visszatérésre, de nem is kell kapkodni a játszatásával, hiszen a Miami ellen Brian Hoyerrel is illene nyernie a Colts-nak. Főleg, ha Marlon Mack futásaira építenek majd, amivel egyébként is top 10-es a csapat a ligában. Abszolút ez lenne a logikus stratégia, hiszen a Miami futás elenni védelme tragikusan gyenge. 

{"headTitle":"NFL, 10. játékhét - játékos speciális tippek","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-10 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Cooper Kupp (LAR) fogadó yardjai 84.5 felett","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Jamison Crowder (NYJ) fogadó yardjai 51.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Allen Robinson (CHI) fogadó yardjai 64.5 alatt","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"David Montgomery (CHI) futott yardjai 64.5 felett","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Kyler Murray (ARI) passzolt yardjai 254.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Marlon Mack (IND) futott yardjai 81.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

I. rész: 6-0       VI. rész: 2-4

II. rész: 2-3-1       VII. rész: 1-4

III. rész: 2-4       VIII. rész: 5-1

IV. rész: 3-3

V. rész: 4-2

Összesítés: 25-21-1