NB I

Kétszeres oddsot csípnénk meg a Kaposvár-Vidin

  • Tomihmv
megosztom

Kötelező győzelem előtt a Vidi, az éllovas a tök utolsó Kaposvárhoz látogat szombaton.

Komoly favorit a Fehérvár Kaposváron. - Fotó: molfehervarfc.hu

A hétvégi fordulót követően kéthetes kényszerleállás jön a magyar élvonalbeli bajnokságban is, köszönhetően a válogatott mérkőzéseknek. Az NB I-ből kereken a szezon egyharmada pörgött ki az elmúlt héten, szombaton kezdődik a „második” szakasz, a listavezető fehérvári alakulat pedig az utolsó helyen tanyázó Kaposvárhoz látogat.

A felek közt 11 hely és 17 pont különbség van, vagyis kézzel foghatóan hatalmas a különbség a két csapat közt. Igaz, ez nem meglepő, a Kaposvárról már a szezon megkezdése előtt lehetett tudni, hogy ki fog lógni a mezőnyből.

A somogyi alakulat mindössze kétszer tudott eddig nyerni, jelenleg zsinórban négy vereséget számlál, melyek közül a Paks és a Kisvárda elleni zakó lehet különösen fájó számára. A csapat védekezése pocsék (legtöbb kapott gól a ligában), a támadószekció is gyengélkedik, hiszen egyedüli csapatként nem sikerült ezidáig két számjegyű gólt termelnie a ligában.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

bet365

A Vidinél a szokásos hiányzók lesznek (Fiola, Vinícius, Juhász, Huszti, Géresi), Pátkai már korábban visszatért, Rus sérülése nem komoly, Hadzic pedig meggyógyult betegségéből, vagyis Nikolics mester a lehetőségeihez mérten ismét a legjobb kezdőjét tudja a pályára dobni.Ami a vendégeket illeti, a Fehérvár az elmúlt három bajnokiján nem tudott nyerni, ami meglepő, még úgy is, hogy a Mezőkövesd és a Ferencváros ellen rangadókat játszott. A ZTE ellen egy hete már 2-0-ra is égett, végül sikerült fordítania, de a ráadásban az újonc egalizálni tudott.

Ez a csapat pedig még annál is jobb lehet, mint amilyennel augusztus elején a Fehérvár 4-2-re legyőzte hazai pályán a Rákóczit a Vaduz elleni sokkot követően. Ha négy gólt ezúttal nem is rúg a Vidi, de a felek közti legalább kétgólos különbség szerintünk könnyedén kijöhet. Pláne úgy, hogy a vendégek győzelmi kényszerben vannak és az ilyen kaliberű találkozókon már nem is hibázhatnak, főleg egy kéthetes szünetet megelőzően.

{"headTitle":"Kaposvár - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-09 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fehérvár -1,5","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3080119] 2019-11-09 17:00:00 Kaposvár - MOL Vidi FCx;
megosztom