Kézilabda BL

Dupláznánk a Fradival és a Győrrel

megosztom

Szombaton a Fradi és a Győr is pályára lép a női kézilabda BL-ben. Naná, hogy mindkét csapat meccsére van ötletünk!

Sorsdöntő meccs előtt a Ferencváros. - Fotó: fradi.hu

Szombaton mindkét női kézilabda kirakatcsapatunk pályára lép a Bajnokok Ligájában, a Ferencváros a Kristiansand együttesét fogadja, míg a Győr a Savehof otthonába látogat, ezen meccsekből pedig egy kombit gyúrtunk össze.

Kezdjük az előbbivel. A Ferencváros két zakóval kezdett, majd annak köszönhetően, hogy a legutóbbi két körben oda-vissza legyőzte a Podravkát, gyakorlatilag kiharcolta a továbbjutást. Ám a középdöntőbe nem szeretne pont nélkül besétálni, így szombaton nyernie kellene a Kristiansand ellen.

A norvégok eddig egyetlen sikert arattak, a nyitókörben a Fradit verték egy híján tíz góllal hazai pályán, majd jött két vereség (idegenben) és egy döntetlen. Továbbra is rengeteg hiányzóval bírnak, mindemellett házon kívül nem tudják azt a játékukat nyújtani, amit jól példáz a horvátországi vereségük is.

Összességében nem lesz ez egyszerű menet a Fradi számára, de itthon elkaphatja a Kristiansandot, azonban fő a biztonság, így 1X-ben fogadunk a magyar csapatra.

bet365

A kombink másik meccse a Savehof-Győr. Ez a találkozó jóval egyértelműbb, mint a fenti párharc, voltaképp csak az a kérdés, hogy az ETO mennyivel tud nyerni Svédországban, ugyanis hatalmas a különbség a felek közt.

A svédek az első játéknapon 12-vel kaptak ki Győrben, majd hazai pályán a Ljubljana ellen is veszítettek, míg a Most ellen három pontot gyűjtöttek be két meccsen. Az ETO természetesen százszázalékos, legkisebb győzelme is ötgólos volt az idei BL-kiírásban.

A körbeveréseknek köszönhetően a Győr egyébként megnyerte csoportját, azonban a hátralévő meccseit is be kell húznia, mivel bármely két együttes továbbjuthat mellette, és ugye a középdöntőbe a felek viszik tovább az eredményeiket. Ennek köszönhetően pedig a visszavágón is kijöhet a felek közti differencia, azonban az alap line-t kissé lejjebb tornászva, egy biztonságibbnak tűnő hendikepet küldünk játékba az ETO meccsén.

{"headTitle":"Női kézilabda BL kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-09 13:30","footerTitle":"Eredő odds: 2.06","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Savehof - Győr // Győr -8,5","odds":"1.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"FTC - Kristiansand // FTC vagy döntetlen","odds":"1.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}


>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

megosztom