Darts

Ennek a tippsornak kötelező lenne zöldülnie

  • Cesc18
megosztom

Három eltolt hendikeppel próbálkozunk a Grand Slam of Darts első játéknapján, méghozzá 1.87-szeres pénzért cserébe.

Hagyományosan komoly meccsdömpinggel veszi kezdetét a Grand Slam of Darts. Egészen pontosan 16 összecsapást találunk a szombati menüben, melyből nyolcat délután, nyolcat pedig este bonyolítanak le. A komplett mezőny színpadra lép, tehát a világelső Michael van Gerwentől, a lányokon át, a címvédő Gerwyn Price-ig mindenkit láthatunk az első játéknapon. 

Fogadás szempontjából három mérkőzést veszünk górcső alá, melyeken egyaránt egy biztonsági, eltolt hendikeppel próbálkozunk. Lássuk!

Az első választásunk Ian White nyeretése Steve Lennon ellen, méghozzá +1.5-ös hendikeppel. Noha Lennonnak voltak már bravúros meccsei a profik között, emlékezhetünk, hogy júniusban igen jól dobott a csapat világbajnokságon és William O'Connorral az oldalán a döntőig mentek, ugyanakkor azóta semmi maradandót nem tudott alkotni. Mindössze két European Tour versenyen verekedte fel magát a 48-as táblára, ahol mindkétszer rögtön ki is esett. Valószínűleg ezen a televíziós tornán sem láthatnánk, ha nem jutnak O'Connorral a döntőig, hiszen azzal kvalifikálták magukat. 

White viszont ősszel is ugyanolyan jó formát mutat, mint az egész szezon során, és a mostani egy jó sansz számára, hogy ötödik nekifutásra végre túlélje a csoportküzdelmeket a Grand Slamen. 

Nem kérdés, hogy White képvisel komolyabb játékerőt, ha pedig Lennon nem tud megújulni, akkor akár egy nagyon sima győzelemmel is kezdhet az angol. 

A második választásunk Wesley Harms +3.5-ös hendivel való nyeretése James Wade ellen. A holland srác a másik szervezet egyik legkiválóbb játékosa és immáron ötödik alkalommal tudta kvalifikálni magát a Grand Slamre. Tavaly is láthattuk és akkor ugyanígy Wade-del volt egy csoportban és mindketten tovább is jutottak. 

Egy éve az egymás elleni meccsük 5-0-s Wade sikerrel ért véget, azonban most egy jóval szorosabb találkozóra számítunk. Az angol klasszis ugyanis 2018-ban úgy hangolt erre a tornára, hogy előtte az Eb-t és a World Series of Finals-t is megnyerte, avagy bombaformában érkezett Wolverhamptonban. Idén viszont ezeken a tornákon nemhogy nem védte meg a címét, de rögtön az első meccsein búcsúzott, tehát kifejezetten gyenge formában várja a GS-t. 

Ez így jó sansz Harmsnak a revánsra, de ha ez nem is jön össze a hollandnak, meglepő lenne egy újabb nagyon sima Wade győzelem. 

bet365

Az utolsó tippünknél Ross Smith-t támogatjuk meg +2.5 leggel Adrian Lewis ellen. Nem kérdés, hogy Lewis a nagyobb név, azonban a csúcsformájától elég messze van. Az utóbbi időben az Eb-n és a World Grand Prix-n láthattuk, de csak egy-egy meccs erejéig, ugyanis mindkétszer a 32-es táblán búcsúzott. 

Smith viszont a karrierje felfelé ívelő szakaszában tart, egyre több rangos tornán tudja megmutatni magát és hát az önbizalma az egekben, miután az Eb-n levadászta Michael van Gerwen skalpját. 

A Grand Slamre ugyanúgy ahogyan Lewis, a PDC selejtezőjéből jutott ki, ahol 100-as átlagokat dobált és nem mellesleg Stephen Buntingot is kiütötte. 

Van potenciál Smith-ben és egyáltalán nem számítana meglepetésnek, hogy legyőzné Lewist.

{"headTitle":"Grand Slam of Darts, 1. játéknap","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-09 22:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 1.87-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Ian White +1.5","odds":"1.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Wesley Harms +3.5","odds":"1.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Ross Smith +2.5","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom