NB I

Speciális fogadásokkal nyernénk a Fradi rangadóján

  • varin

Esélyesként utazik a Fradi a Hajdúságba, de a 2-szeres oddsban nincs érték.

Vasárnap Debrecenben játsszák a forduló rangadóját, ahová a Ferencváros látogat. A Loki talán kezdi megtalálni az idény eleji önmagát, míg a Fradi két nyeretlen mérkőzést követően érkezik a Nagyerdőbe. A favorit a fővárosi csapat, de a zöld-fehérek utoljára 2015-ben tudták legyőzni a Lokit a Hajdúságban.

{"headTitle":"Debrecen-Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-10 17:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.99","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Hogy a hangulat kiváló lesz, az nem is kérdés, egyrészt a Lokinál mindig kiemelt jelentőséget fordítanak a Fradi érkezésére, másrészt a zöldek hívei is mindig megtöltik a vendégszektort. Ugyan a DVSC idei éve eléggé vegyes összképet mutat, az utolsó két meccsüket hazai pályán meg tudták nyerni, így biztosra vehető, hogy a bajnoknak nehéz dolga lesz.

"Felfokozott hangulatú találkozó lesz úgy a pályán, mint a lelátón. Óriási hangulatot és nagy küzdelmet várok. Az utóbbi időszakban az FTC-vel nagyon jó és szoros mérkőzéseket játszottunk, ellenfelünk egy kiemelkedő csapat, de azon vagyunk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk és remélem, jó eredményt tudunk elérni. Nagyon oda kell figyelnünk, hogy a védekezésünk rendben legyen, és ha így lesz, akkor talán túljutunk azokon a mérkőzéseken, amelyek nem az elképzeléseink szerint alakultak. Bízom benne, ezt már vasárnap be tudjuk bizonyítani" - nyilatkozta a sikeredző a dvsc.hu-nak.

Fotó: 24.hu

Herczeg kitért arra is, hogy nem élveznek igazán előnyt amiatt, mert a Fradi csütörtökön EL-meccset játszott, hiszen legutóbb éppen egy moszkvai kirándulás után tudták legyőzni idegenben a legnagyobb vetélytárs Vidi gárdáját.

Tavaly kifejezetten szórakoztató meccseket hoztak össze a felek, egyik 90 perc sem lett egyoldalú és mindhárom eredményből jutott egy-egy. A Loki pályaválasztásával Zsóri Dániel emlékezetes góljának köszönhetően otthon maradt a három pont, de a Lokinak is régóta ez volt az első sikere otthon a Fradi ellen. A háromesélyes oddsokban szerintünk nincs érték, ha a Fradi fáradt csapat benyomását kelti majd, akkor lehet bőségesen gondjuk hátul, míg a Lokinak szintén a védekezés a gyengébbik oldala.

Ami viszont első ránézésre igencsak biztosnak tűnik, az a sok gól. Tavaly minden meccs BTS+over lett, míg idén a Loki tíz bajnokijából kilencszer(!!!) zöldült ez az opció. Éppen emiatt a bukik magasra is szabták az under/over határt, de ez nem tántorít el minket abban, hogy néhány alternatív tippel azért mégis az overre fogadjunk.

{"headTitle":"Debrecen-Ferencváros","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-10 18:15","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét félidőben lesz gól","odds":"1.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindkét csapat lő gólt és 2.5 gól felett","odds":"1.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"A Ferencváros mindkét félidőben lő gólt","odds":"2.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3080117] 2019-11-10 17:15:00 DVSC - Ferencvárosx;