Serie A

Nem értjük az oddsokat, mégsem a háromesélyre fogadunk

  • varin

Itt lenne az ideje, hogy elinduljon a Sassuolo szekere, de mi a pontszerzés helyett a lapokra fogadunk.

Egyetlen mérkőzést rendeznek pénteken este Olaszországban, a Sassuolo a Bolognát fogadja hazai pályán. Habár a fekete-zöldek szereplése csalódást keltő, a Bolognáé pedig elfogadható, mi egyáltalán nem tudunk egyetérteni azzal, hogy Reggio Emiliában is favorit Szinisa Mihajlovics csapata.

{"headTitle":"Sassuolo-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sassuolo","odds":"2.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Bologna","odds":"2.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Egyik csapat sem kezdte pedig rosszul az évet, hiszen Berardiék négy meccs után hat ponttal álltak, míg a Bolognak három találkozót követően hét egységnek örülhetett, ám az ezt követő fordulókban mindkét fél csak egyszer tudott nyerni. Pedig a sorsolások nem voltak vészesek, hiszen a Sassuolo játszott például a Parmával, a Leccével és a Fiorentinával, míg a Bologna a Cagliarival, az Udinesével és a Genoával.

A győzelmek viszont egyik oldalon sem akarnak jönni, és ez különösen Roberto De Zerbiéknél meglepő, mivel a Sassuolo az elmúlt szezonokban egy igencsak masszív középcsapat volt.

Kemény, de mindenképpen szórakoztató 90 percre van kilátás, amelyet a gólátlagok is alátámasztanak - a hazaiaknál ez meccsenként 3,8, a vendégeknél pedig 2,91.

Márciusban Destro a 96. percben döntött - Fotó: Wikipedia

Ami érdekesség, hogy hiába volt az elmúlt valamivel erősebb csapata a Sassuolónak, a piros-kékek kifejezetten mumusnak számítanak, hiszen 2015 augusztusa óta 5-2-0 a Bologna mérlege.

De talán senkit sem ér majd meglepetésként, hogy most nem a gólokra vagy a győztesre voksolunk, hanem a lapokra. Több oka is van annak, hogy az over/underben és a 3way-ben nem látunk értéket, példának okáért nem értünk egyet azzal, hogy a Bologna a favorit, illetve attól, hogy mondjuk mindkét csapatot elkalapálta az Inter vagy a Sassuolo kapott a egy négyest az Atalantától, még nem feltétlenül lesz egy ilyen kiesési rangadón is gólfesztivál.

A lapok viszont szépen jöhetnek, amelyről elsősorban a vendégek gondoskodhatnak. A Bologna a Serie A legsportszerűtlenebb csapata, de azért a Sassuolo sem játszik puhány futballt a meccsenkénti 2,7 sárgájával. Az utolsó öt meccsük átlaga sem rossz, 6,1, ráadásul a játékvezető, Paolo Valeri is alkalmas lehet a lapcsatához.

{"headTitle":"Sassuolo-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3135547] 2019-11-08 20:45:00 Sassuolo - Bolognax;