Darts

Rajtol a Grand Slam - esélylatolgatás, tippek, játék vb-jegyekért!

  • Cesc18
megosztom

Szombaton kora délután Wolverhamptonban elrajtol a 13. ízben megrendezésre kerülő Grand Slam of Darts.

Ez az egyik legkülönlegesebb esemény a PDC naptárában, hiszen egyrészről az egyedüli olyan major torna, ahol összeeresztik a két szervezet legjobbjait, másrészről pedig a megszokott egyenes kieséses rendszer helyett itt csoportmeccsekkel kezdődik a küzdelem a trófeáért. 

A nyolc kvartett közül egyedül az A jelű csoportban találunk kiemelkedő favoritot, ő pedig nem más, mint az igazi GS-specialistának számító Michael van Gerwen. A holland klasszis 2015 és 2017 között zsinórban három alkalommal húzta be a trófeát, méghozzá veretlenül, tehát a csoportmeccsek alatt sem talált legyőzőre. A nyerőszériáját tavaly Jonny Clayton szakította meg, majd pedig az elődöntőben Gary Anderson állta az útját. 

Van Gerwen továbbjutása a csoportból idén sem forog veszélyben, a kérdés, hogy Adrian Lewis, Ross Smith vagy Jim Williams csatlakozik hozzá. Papíron Lewis a legesélyesebb, de Smith okozhat meglepetést, ne felejtsük el, hogy ő volt az a játékos, aki október végén az Európa-bajnokság első körében kiütötte a világelső hollandot. Williamst sem lehet leírni, aki azért a BDO-nál komoly játékerőt képvisel és tavaly újoncként sem szerepelt rosszul. 

A halálcsoport egyértelműen a H jelű, ahol Michael Smith, Nathan Aspinall és Glen Durrant is erős kandidált a továbbjutásra, de a történetet tovább bonyolítja, hogy a papíron leggyengébb játékosnak számító Martin Schindler egy olyan figura, akiben bármikor benne van a bravúr. Messze ez tehát a legkiszámíthatatlanabb csoport, amit az     szorzói is jól mutatnak, hiszen a három angol csoportgyőzelmére egyaránt 3.00-as oddsot adnak. 

Szintén izgalmasnak ígérkezik a D négyes csatározása, amelyben papíron az a Gary Anderson a topfavorit, aki múlt héten talán élete legrosszabb profi mérkőzését játszotta le Danny Noppert ellen a World Series of Darts nyolcaddöntőjében. Bár a gyatra teljesítményének okáról azóta sem jelent meg konkrétum, de a pletykák szerint könyöksérülés hátráltatta a skót klasszist. Egyébként sincs topformában Anderson, ha pedig nem tud kijönni ebből a gödörből, akkor Darren Webster, William O'Connor és Dave Parletti is megráncigálhatja a bajszát. 

Fogadás szempontjából a B és az E csoportban találtunk fogunkra valót. Előbbi kvartettben 2.38-ért kifejezetten tetszetős Ian White a csoportgyőzelemre, hiszen sokkal jobb formának örvend, mint a legnagyobb riválisának számító James Wade. 

Wade-nek különösen fájó lehetett, hogy múlt héten Amszterdamban a World Series of Darts Finals keretén belül, illetve előtte az Európa-bajnokságon is az első meccse után csomagolhatott, pedig mindkét tornának címvédőként vágott neki. De októberben a Bajnokok Ligájában és a World Grand Prix-n is korán véget ért számára a móka, szóval ez az ősz egyelőre nem sok sikerélményt hozott a számára. 

Az E jelű négyesben papíron Rob Cross vagy Dave Chisnall várható a csoport élére. Utóbbiról az elmúlt tornákon többször is írtunk, hiszen kiváló formának örvend, ráadásul az angol riválisa ellen idén 5-0-ra megy, tehát kettejük közül inkább Chizzyt favorizáljuk. 

{"headTitle":"Grand Slam of Darts 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-09 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"B csoport győztese: Ian White","odds":"2.38","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"E csoport győztese: Dave Chisnall","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Partnerirodánknál egyébként kiváló kínálat várja a fogadni vágyókat, sőt egy promócióra is invitálnak, amely így szól:

"Te is meglepetésekre számítasz a Grand Slam of Darts tornán? Az ilyesfajta eseményeken előfordul, hogy már a korai szakaszban elvérzik pár nagynevű játékos: ha van egy jó tipped, akkor ne habozz és fogadj 25%-os élő nyereménynövelővel."

Így működik:

  • Fogadj élőben, maximum 8000 Ft értékig.
  • Válaszd ki a nyereménynövelőt a legördülő menüből.
  • Vágd zsebre az extra nyereményt maximum 320 ezer Ft értékig. 
  • Az ajánlat kizárólag a Grand Slam of Darts élő fogadásra érvényes.

 

>>>NYISS SZÁMLÁT AZ UNIBETNÉL ÉS MARKOLD FEL A 20.000 HUF KEZDŐBÓNUSZT<<<


És, ha ez még nem lenne elegendő, az Unibet egy játékot is hirdet a tornára, melyben 4 darab vb-jegy keresi a gazdáját:

 

megosztom