Premier League

Meglesz-e az első sikere a Watfordnak?

  • Tomihmv
megosztom

Kiesési rangadóval indul a Premier League 12. fordulója, a 19. Norwich a 20. Watfordot fogadja péntek este.

Foster bravúrjai ezúttal is szüksége lehet a Watfordnak. - Fotó: twitter.com/watfordfc

Roncsderbivel indul a Premier League hétvégi fordulója, hiszen a két utolsó néz egymással farkasszemet. Mind a Norwich, mind a Watford számára létkérdés a győzelem megszerzése péntek este, főleg a vendégeknek, akik ezidáig még nem nyertek a bajnokságban.

Pedig 11 alkalmuk volt arra, hogy megszerezzék első sikerüket, azonban ezidáig ez nem sikerült. Az edzőváltást követően viszont lényegesen jobban mozognak a watfordiak, az öt pontjukból négyet is az elmúlt időszakban szereztek.

A Chelsea ellen ugyan veszítettek múlt héten, viszont előtte zsinórban háromszor sem kaptak ki, sőt gólt is alig kaptak. A védelem úgy tűnik, hogy összerázódott, míg a kapuban Foster remekel, a Chelsea ellen több bravúrja is volt, sőt a ráadásban majdnem gólt fejelt.

Ugyan pénteken akár hét hiányzója is lehet a Watfordnak, hiszen Deeney, Sarr, Quina és Welbeck biztosan nem játszik, míg Cathcart, Cleverley és Capoue kérdőjeles, mégis az utóbbi hetek "sikercsapatával" léphetnek pályára a Lódarazsak, hiszen ezen játékosok régóta maródiak.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

betclic

Ami a Norwichot illeti, a hazaiak egy erős kezdés után egy brutális visszaeséses mennek át perpillanat. A Manchester City elleni bravúrgyőzelmet követően hatból ötször kikaptak, és a maradék egy meccsükön mindössze egy gól nélküli remire voltak jók.

A gyengélkedés főként a csatárok, de fogalmazhatunk úgy, hogy Pukki visszaesésének köszönhető, hiszen az előbb említett intervallumban mindössze kétszer találtak be a Kanárik - a finn gólgyáros egyszer sem, előtte öt meccsen hatot vágott -, ami mellé 14-et kaptak.

Mindemellett négyen is kihagyhatják a találkozót a hazaiaknál, hiszen Klose, Zimmermann, Hanley és Vrancic is sérüléssel bajlódik.

Egyik fél sincs tehát a topon, de a Watford összességében jobb passzban van, még úgy is, hogy eddig nyeretlen. Ám minden sorozat megszakad egyszer, amire most kerülhet sor, főleg, ha mindkét oldalon folytatódnak a fentebb említett tendenciák, illetve kijön az, hogy a vendégek azért lényegesen minőségibb játékoskerettel rendelkeznek.

Mindezek tükrében pedig kétesélyben - döntetlen esetén a tét visszajár - megkockáztatjuk azt, hogy péntek este először örülhet majd győzelemnek a watfordi alakulat.

{"headTitle":"Norwich - Watford","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Watford DNB","odds":"1.82","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3055854] 2019-11-08 21:00:00 Norwich City - Watfordx;
megosztom