Európa Liga

Nem nagyon lehet másra fogadni a MU-Partizanon?

  • ivan
megosztom

A belgrádi Partizan látogat az Old Traffordra csütörtök este. A Manchester United ugyan jól áll a csoportban, de ezen a meccsen kötelező lenne a három pont.

Néhány jobban sikerült mérkőzés után ismét a kritikák kereszttüzébe került Ole Gunnar Solskjaer, miután a hétvégén rúgott gól nélkül kaptak ki a Bournemouth vendégeként a PL-ben. A Manchester United így továbbra is a 10. helyen szerénykedik a bajnokságban, szép lassan pedig le is mondhat a Bajnokok Ligája-indulásról. Legalábbis a PL-en keresztül, hiszen az Európa Liga megnyerése még opció lehet a számukra.

Kattints a részletekért!

A MU az L-csoportban hét ponttal áll az első helyen, de a 2-0-s (!) gólkülönbség azért jelzi, hogy bizony ebben a sorozatban sem sziporkáznak az angolok. A 1-0-s siker egy Partizan illetve egy Asztana ellen inkább kínos, mintsem bravúros.

303711

Csütörtökön jön a szerbek elleni visszavágó, ahol 1.40 körül pakolható a hazai siker és akár 10-szeres szorzóért megjátszhatjuk a Partizan-győzelmet.

Mire érdemes fogadni?

Az angol csapat keretében továbbra is hemzsegnek a sérültek. A régóta maródi Bailly, Pogba, Shaw trió mellett Matics, Dalot, Tuanzebe és Lindelöf is sérült, így ismét számolhatunk azzal, hogy Solskjaer több fiatalt is bevet. A hírek szerint Mason Greenwood és James Garner is bekerülhet a kezdőbe, akárcsak a veterán Ashley Young.

Ezek a változtatások azonban nem oldják meg a United legnagyobb gondját, mégpedig a gyenge támadójátékot.

Nem nagyon emlékezni olyan MU-ra, amely ennyire kevés gólt szerzett volna, az pedig, hogy egy vélhetően védekező felfogású (kis)csapat lesz az ellenfél, előrevetíti az underes találkozót.

Nem is nagyon fogadhatunk így másra, mint egy kevésgólos találkozóra. Az U2.5 opció 1.83-as szorzó körül mozog, egy biztonsági "hálót" beépítve akár egy negyed hendikeppel tovább javíthatjuk az esélyeinket.

{"headTitle":"Manchester United - Partizan Belgrád","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólok száma 2,75 alatt","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3171201] 2019-11-07 21:00:00 Manchester United - Partizan Beogradx;
megosztom