NFL

Két komoly mismatch, amiket ezekkel a tippekkel használunk ki

  • LuckyLuck
megosztom

Péntek hajnalban az Oakland Raiders és a Los Angeles Chargers összecsapásával indul az alapszakasz 10. játékhete.

Az előző játékhéten kiválóan muzsikáltak az AFC nyugati csapatai, hiszen mind a négy gárda győzelemmel vonulhatott le a pályáról. A leginkább váratlan sikert a Chargers jegyezte a Packers ellen, aminek sajnos a mi kombink is áldozatául esett. Nagyon kellett már egy ilyen bravúr a kaliforniaiaknak, hiszen ezzel még életben tartották a rájátszásról szőtt álmaikat, igaz, éppen a Raiders személyében akadtak egy nem várt riválisra. Jon Gruden legénysége olyannyira jó szezont fut, hogy jelenleg 50 százalékos mérleggel megelőzik a Los Angelest. 

Egy rettentően kiélezett, a playoff szempontjából borzasztó fontos ütközet vár tehát a csapatokra, ami egy nagyon feszült és izgalmakkal teli meccset vetít előre.

Az over/under határt 49 ponton húzták meg a bukmékerek, míg az esélyeket illetően úgy gondolkoztak Vegasban, hogy 1 pontos favorit a Chargers. Mi azonban a jól bevált játékos speciális tippekkel próbálkozunk, hiszen ezen a meccsen is akad néhány olyan mismatch, amit érdemes lehet kihasználni. 

Jacobs hetek óta ihletett formában játszik. - Fotó: NFL

Hazai részről egyértelműen a futójáték dominálhat, hiszen az újonc Josh Jacobsszal a földi attakok iszonyatosan hatékonyan működnek. A tehetséges runningbackkel a múlt héten is nyertünk, illetve van rá egy fogadásunk az év támadó újonca címet illetően is

Jacobs októberre fordulva gyújtotta be a rakétákat és az elmúlt négy meccsén 433 yardot termelt, méghozzá 4.8 yardos cipelésenkénti átlaggal.

Nem kérdés, hogy jelenleg az oaklandi támadógépezet legveszélyesebb fegyvere a rookie futó, akire bátran alapozhatnak majd ezen a meccsen is, hiszen a Chargers védelme átlagban 114.1 yardot enged meccsenként az ellenfél futóinak. 

Az Oaklandnek egyébként sem nagyon lesz más választása, hiszen passz ellen viszont top 5-ös védelme van a vendégeknek. Joey Bosa és Melvin Ingram is ihletett formában játszik, ez a duó pedig Derek Carr életét is megkeserítheti. 

Jacobsra 83.5-ös line-t kapunk, ami azért érdekes, mert ennél majd 10 yarddal több a meccsenkénti átlaga és most messze nem egy top futás elleni védelemmel néz majd farkasszemet. Ettől függetlenül inkább a futás kísérleteinek számára megyünk rá, ott ugyanis a 18.5-ös line-t pláne alacsonynak tartjuk. 20 feletti megindulást várunk tőle, múlt héten a Detroit ellen is 28-szor nyújtotta át neki a disznóbőrt Carr. A másik kiszemeltünk az a Mike Williams, aki ezen a TNF-en ugyancsak nagyon élhet, hiszen a liga legrosszabb passz elleni védelmével szemben áll majd fel. Williams az előző szezonban szépen bejátszotta magát a kezdőbe és egyelőre nem is lehet rá panasz Los Angelesben, hiszen kiváló mélységi célpont. Az előző fordulóban a Green Bay ellen óriási meccse volt, noha csak 3 elkapást jegyzett, de az egyik egy 47, a másik pedig egy 56 yardos volt. 

A Rivers - Williams duó az Oakland ellen is megvillanhat egy hosszú játékkal, miután a Raiders egyedüliként a ligában engedett eddig 40-nél is több 20+ yardos passzjátékot. 

Érdemes tehát behúzni az overt a Los Angeles mélységi célpontjára, hiszen jó esély van rá, hogy legalább egyszer megveri Williams ezt a pocsék oaklandi secondaryt. 

{"headTitle":"Oakland Raiders - Los Angeles Chargers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-08 02:20","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékos - rush kísérlete: Josh Jacobs 18.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Játékos - leghosszabb labdafogadás: Mike Williams 24.5 felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom