Európa Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Ferencváros-CSZKA Moszkvára

megosztom

Sorsdöntő meccset vív a Ferencváros az Európa Ligában, a zöld-fehérek a CSZKA Moszkvát fogadják csütörtök este.

mr.blonde

Bár 0 pontosak az EL-ben az oroszok, a honlapjuk szerint A-kerettel utaztak el Budapestre, ami engem személy szerint meglep. Bulgáriában egy vegyes felvágottal álltak ki és kaptak is egy ötöst, arra számítottam, ezt a meccset is elengedik egy picit.

Nagyon kíváncsi leszek majd a kezdőjükre és a motiváltságukra is, de ezeket nyilván majd csak a mérkőzés alatt lehet megtudni. Mindenesetre számíthatunk rá, hogy Akinfajev, Fernandes, Vlasic, Bistrovic és Chalov is pályán lesz.

Nálam ez a meccs kezdés előtt nagyon necces, nem igazán találok fogást a bukmékereken vagy ha úgy tetszik, nem igazán tetszik semmilyen opció. Amire szívesen fogadnék, azok a sárgák száma, de ilyen opciót még nem találtam sehol.

Az orosz csapat számára nem jelent komolyabb nyomást ez a meccs, így bátor és támadó felfogást várok tőlük, ez pedig a közönség támogatását élvező Ferencváros számára is kedvező lehet.

Az első meccs ugyan nem az év meccse volt, de akadtak helyzetek szép számmal, mégis csak egy gól született. Szerintem a visszavágón több is lesz.

 

Tipp: Gólok száma 2.25 felett@1.66    

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

varin

Elég nagy volt a felháborodás az oroszoknál a kínos vereséget követően, ami azért messze volt a reális eredménytől. Többször írtam már, hogy kételkedem kicsit a Fradi valós erejét illetően, mert sorozatosan azt látom, hogy szerencsével nyeregetik a meccseiket, márpedig előbb-utóbb elfogy a mázli.

A fogadók az oddsmozgások alapján inkább a magyar csapatot backelik, aminek persze az lehet az oka, hogy a Fradi már idegenben is nyert, illetve a tabellára nézve azt láthatják, hogy már csak a magyar gárda számára fontos a találkozó. A CSZKA-nak minden fontosabb már, mint az EL, de biztosan nem kikapni érkeznek Budapestre. A kupában otthon legyűrték az UFA-t, a bajnokságban pedig 10 emberrel remiztek Szentpéterváron, tehát talán mondhatjuk, hogy javul a formájuk. Én biztonsági tippel próbálkozom, nem hiszem, hogy nyer a Fradi.

Tipp: CSZKA +0 @ 1.64     

gb1

Lehet, hogy az odavágó nagy részét dominálták az oroszok, de úgy gondolom, hogy az Arena CSZKA-ban elért eredmény minden eddiginél nagyobb lökést adhatott a Fradinak. A Zöld Sasok amúgy is csak egyet buktak az utóbbi 15 meccsükből és ugyan az hatalmas pofon lett, de a meglepetéscsapatként szolgáló Ludogoretccel szemben a Moszkva ellen szerintem ismét lehet keresnivalójuk.

Kissé aggasztó persze, hogy az idei kilenc EL-meccsből csak kettőt sikerült Dibuszéknak lehozni kapott találat nélkül, de a Moszkva is kapja rendszeresen a gólokat, tehát a BTTS sem tűnik rossz opciónak. Én azonban merek nagyot álmodni és behúzom a Fradit, persze nem telibe, hanem X-nél push-t érne tippem, hiszen a vendégeknek már nem maradt tét, így több olyan forgatókönyvet látok reálisnak, amiből a magyar csapat jöhet ki jobban.

  • Tipp: Ferencváros +0 (ÁH) @ 2.42    

 

pinnacle

Tomihmv

Az odavágó eredményének köszönhetően amennyiben nyerni tud a Ferencváros a CSZKA ellen hazai pályán is, úgy nagy lépést tehet a továbbjutás felé. Persze a Fradi sikere újfent csak meglepetés volna, legalább is a bukmékerek szerint, akiknél a vendégek az esélyesebbek.

Azzal egyet értek, hogy vétek lenne leírni az oroszokat, akik egy komolyabb hullámvölgyből kászálódnak ki, és egyre biztatóbban teljesítenek. Viszont a Fradi ellen sem tennék, hiszen jó passzban van a csapat, és aki komolyabb karrierre vágyik a gárdából, az az ilyen meccseken dobbanthat.

Az odavágóhoz hasonlóan arra számítok, hogy az oroszok irányítanak majd, a magyar bajnok védekezésre apellál, így pedig nem sok lehetőségre van kilátás, vagyis véleményem szerint újfent egy kevés gólos meccset hozhatnak össze a felek.

Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól @ 1.94    


Ti mire fogadnátok a Ferencváros-CSZKA Moszkva EL-meccsen?

[3171274] 2019-11-07 21:00:00 Ferencváros - CSKA Moscowx;
megosztom