Európa Liga

Egész nap zuhan(t) a Ferencváros szorzója

megosztom

Már csak néhány óra és jön a Fradi-CSZKA meccs. A jelek szerint a fogadók bíznak a magyar bajnokban.

Nem kell már sokat várni a Ferencváros következő nemzetközi tétmeccsére, a zöld-fehérek este 21 órától az orosz CSZKA Moszkvát fogadják a Groupama Arénában. A moszkvai meglepetésgyőzelemnek köszönhetően a Fradi komoly lehetőség előtt áll, hiszen ha sikerülne ismét két vállra fektetni az "orosz medvét", akkor a továbbjutás elérhető közelségbe is kerülhet.

303679

A hathármas-szerkesztők már kora délelőtt megosztották tippjeiket olvasóinkat, de jól mutatja a mérkőzés nehézségét, hogy egymásnak teljesen ellentmondó vélemények születtek.

Az viszont egyértelmű, hogy a fogadók meglátása szerint a Ferencvárosnak több esélye van a sikerre, mint azt a bukmékerek gondolják. Ezt támasztja alá, hogy a Fradi-győzelem oddsa óriásit esett, a különböző nyilvános adatok pedig azt mutatják, hogy megvan a bizalom a magyar csapat felé.

 

  • A 63.com olvasóinak 44 százaléka hazai győzelmet vár
     
  • Az uefa.com-on az olvasók 59 (!) százaléka voksolt a Fradi sikerére
     
  • Az állami fogadóiroda internetes oldala szerint a beérkezett tétek 41 százaléka ment a hazaira

 

A piac tétjeinek hatására a fogadóirodák folyamatosan csökkentik a Ferencváros sikerének szorzóját. A    -nél például október 25-én még 3.75-ös oddson lehetett fogadást kötni Lovrencsicsék győzelmére, cikkünk megírásakor viszont már csak kereken hármas szorzót kínálnak erre a kimenetelre. A csütörtöki napot még 3.20-on nyitotta az iroda.

Fotó: oddsportal

Jelenleg az átlagoddsok 3.05 valamint 2.35-ön állnak a két csapatra, míg a döntetlen 3.40-es szorzó körül fogadható a legtöbb teremnél.

 

Mit gondoltok, jogos az oddesés?

 

 

 

 

[3171274] 2019-11-07 21:00:00 Ferencváros - CSKA Moscowx;
megosztom