Európa Liga

Orosz és angol csapatra fogadunk - tippek az EL-re

  • Tomihmv
megosztom

Két mérkőzésre tippeltünk az Európa Liga negyedik fordulójának csütörtöki játéknapján.

A Krasznodar hazai pályán esélyes a Trabzonspor ellen. - Fotó: twitter.com/trabzonspor

A Krasznodar-Trabzonspor és a Wolverhampton-Slovan Bratislava mérkőzésekből gyúrtunk össze egy két meccsből álló kombit az Európa Liga csütörtöki játéknapjára.

Kezdjük az előbbivel. A felek odavágóját 2-0-ra nyerte meg a Krasznodar a Trabzonspor otthonában, amivel az oroszok megteremtették esélyüket arra, hogy végül kiharcolják a továbbjutást a C jelű négyesből. Azonban a törökországi sikerük csak akkor ér valamit, ha a visszavágón is le tudják győzni a Trabzont.

Erre minden esélyük megvan, ugyanis már idegenben is jobban játszottak, mint ellenfelük, minőségibb garnitúrával rendelkeznek, a hazai pálya előnyéről nem is beszélve. Mindemellett a Krasznodar jobb formában is van - utolsó öt tétmeccsén nem talált legyőzőre, míg a vendégek zsinórban három meccsen keresztül sem tudtak nyerni -, ráadásul a törököknek nagyjából elszállt a továbbjutási esélyük, vagyis mi bizalmat szavazunk a Krasznodarnak.

>> Nézd meg élő tippjeinket! <<

betclic

A kombink másik meccse a Wolverhampton-Slovan Bratislava. A felek szlovákiai odavágóját a Wolves 2-1-re behúzta, aminek köszönhetően megelőzte a Slovant és immáron a második, továbbjutást érő pozícióban tanyázik, míg a vendégek visszacsúsztak a harmadik helyre.

Ahogy a fentebb említett találkozóra, úgy erre is igaz, az, hogy az angolok idegenbeli sikere akkor ér csak valamit, ha hazai pályán is le tudják győzni a szlovákokat. Ez pedig nem kellene, hogy gondot okozzon Espirito Santo fiainak, hiszen otthon játszhatnak, sokkal jobbak, ráadásul már idegenben is lefocizták a szlovákokat.

Mindezeket követően nem is fogadhatunk másra, mint a Wolverhampton sikerére.

{"headTitle":"Európa Liga kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 18:55","footerTitle":"Eredő odds:","footerLink":"2.09","events":[{"eventTitle":"Krasznodar - Trabzonspor // Krasznodar","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Wolverhampton - Slovan Bratislava // Wolverhampton","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
megosztom