Európa Liga

Duplázós tippel támadunk az Espanyol - Ludogorecen

  • mr.blonde
megosztom

Akár a csoportelsőségről is dönthet az Espanyol - Ludogorec csata. A bukik a katalánokat favorizálják, de mi nem írnánk le a bolgárokat.

Bár az Espanyol a bajnokságban továbbra is szenved és kiesőhelyen tanyázik, az Európa Ligában sokkal jobban megy a gárdának. Két héttel ezelőtt a Ludogorec otthonában sikerült begyűjteni a három pontot, azzal a sikerrel pedig átvette a vezetést a csoportban, így értelemszerűen a csütörtöki találkozó komoly esélyt jelent a számukra.

303679

A fogadóirodáknál 1.90 körül lehet pakolni az Espanyolt, míg a bolgárok sikere 4.50 körül játszható, viszont a tétek miatt folyamatosan csökken az oddsok között meglévő különbség.

Espanyol#esp-espanyol#5

Ennek azért több oka is van. Egyrészt az Espanyol idei szezonja egy nagy gyötrelem, hazai pályán például augusztus 22. óta nem tudott meccset nyerni. Az időközben már edzőváltáson is átesett kék-fehér alakulat legfontosabb éves célkitűzése az lesz, hogy ne essen ki a másodosztályba, így a bajnokság ha kényszerből is, de élvezi a klub fókuszát.

Az sem igazán segíti a hazaiakat, hogy több fontos játékos is sérült.

Piatti, Calleri, Puado, Calero és az eltiltott Javi Lopez sem lép majd pályára a Ludogorec ellen, ahol viszont mindenki bevethető és egészséges.

Mire érdemes fogadni?

A gyenge szereplés miatt attól nem kell tartani, hogy megtelne a barcelonai stadion, így langyoska hangulatra lehet számolni. A Fradi ellen is láthattuk, hogy az Espanyol messze nem egy verhetetlen csapat, és azt is tudjuk, hogy a bolgárok támadópotenciálja erősebb, mint a magyar bajnoké.

Nem véletlen, hogy a piac korrigálja a bukmékerek nyitóoddsait és inkább a vendég oldalban látja az értéket.

A Ludogorec számára esélyt jelenthet, hogy az Espanyol győzelemre kell, hogy játsszon, annak ellenére, hogy pozíciója igen kedvező a csoportban. Egy csapatnál azonban, ahol ennyire nem jönnek az eredmények, minden győzelem úgy kell, mint a falat kenyér.

Én úgy saccolok, hogy az Espanyol egy offenzív felállást és felfogást választ majd, ami egy ideig ugyan megpróbáltatások elé állíthatja a bolgárokat, de razgradi alakulatnak nem jön majd rosszul, ha területek nyílnak meg a kontrák vezetésére. Talán elsőre merésznek tűnhet a választásom, de látok értéket ebben a szorzóban.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

{"headTitle":"Espanyol - Ludogorec ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt - Igen ","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}
[3171281] 2019-11-07 21:00:00 Espanyol - Ludogorets Razgradx;
megosztom