Európa Liga

Lendületből hozza az EL-meccsét is a Frankfurt?

  • gb1
megosztom

A klub történelmének egyik legnagyobb győzelméről érkezik az Eintracht, amely komoly erőt adhat a Liege ellen is.

Az érzés, amikor átgázolsz a rekordbajnokon. fotó: Eintracht Official

Az Eintracht Frankfurt nem csak mezei pontokért utazik Belgiumba, ugyanis ha begyűjti a győzelemmel járó három egységet, akkor már a negyedik játéknapon bebiztosíthatja helyét az egyenes kieséses szakaszba. A kiszabott oddsok alapján ez nem lesz könnyű, de nem is megoldhatatlan feladat, ugyanis a németek a találkozó enyhe favoritjai.

{"headTitle":"Standard Liege-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Standard","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.91","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Eintracht","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Ami az előzményeket illeti, talán az egyik kulcs, hogy a Frankfurt a hétvégén történelmi verést mért a Bayern Münchenre, ez pedig olyan önbizalmi lökést adhat, amely az egész szezonra hatással lehet. Adi Hütter azt is jól tudja, hogyan kell verni a Standardot, ugyanis az odavágón ha kissé nehézkesen is, de 2-1-re legyőzték a belgákat. Az EL-ben mondjuk eddig nem mentek annyira olajozottan a dolgok, de túlzottan aggódniuk sem kell, hiszen minőségben lényegesen jobbak csütörtöki ellenfelüknél.

A keretben amúgy nincs változás, Trapp, Russ és Touré továbbra is sérült, felépült viszont a szezont pompás formában kezdő André Silva, aki a Bayern ellen már csereként be is tudott állni. A hazaiaknál két hiányzóval kell számolni, Orlando Sá és Nou Dussenne ülik ki a mérkőzést.

303663

A Frankfurt számára tehát a továbbjutás a tét, míg a hazaiak az életben maradásért küzdhetnek. A probléma csak az, hogy a legnagyobb hiányosságok a támadósorban figyelhetők meg a belgáknál. Nem csak a gólok nem jönnek elég ütemesen, de az akciók szervezése és a helyzetek kialakítása, kihasználása sem túl meggyőző mostanság a Standardnál. Otthon mondjuk jellemzően jobban megy a csapatnak, hiszen idén még nem kaptak ki tétmeccsen a Stade Maurice Dufrasnében.

Elnézve tehát a jelenlegi helyzet, valójában a Frankfurt tűnik esélyesebbnek. Láthattuk azonban a második játéknapon, hogy Adi Hütter jóval védekezőbb felfogásban küldte pályára fiait idegenben, ez pedig rányomhatja bélyegét a támadásokra is. A kétszeres szorzó ugyan viszonylag tetszetős a vendégekre, de a line-okat elnézve szerintünk inkább az underben érték, hiszen egyik csapat sincs rászorulva a nyílt sisakos focira.

{"headTitle":"Standard Liege-Eintracht Frankfurt","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-07 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - 3.00 alatt (ÁH)","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3171324] 2019-11-07 18:55:00 Standard Liege - Eintracht Frankfurtx;
megosztom