TipPics

Áldja a Bet365 cashout-funkcióját olvasónk - okosan kaszált hatalmasat

megosztom

Több, mint 40-szeres szorzót húzott be olvasónk, pedig a szelvénye elbukott.

Nem akármilyen BL-fordulón vagyunk túl, hiszen kedden láthattunk egy 4-4-es őrületet, egy 0-2-ről való fordítást, de szerdára is jutott például egy 6-0 és egy brutális 3-3-as remi. Ez utóbbival, vagyis a Dinamo Zágreb-Sahtar Donyeck tippel kaszált rendkívül okosan igencsak szépet olvasónk, Roleey.

Törzstagunk úgy gondolta, hogy egy igencsak feszült meccsen végül a Dinamo otthon tartja a rendkívül fontos három pontot, mindezt pedig rengeteg góllal megfűszerezve teszik meg a horvátok - 41-szeres oddsért. Nos, a kombi egyik eleme sem zöldült könnyen, sőt akadt olyan is, amely bukott, ám így kaptunk egy kiváló példát arra, hogyan és miért is kell használni a     cashout-funkcióját.

Roleey szelvényén 3-3 lap kellett a csapatoktól, valamint Dinamo-siker úgy, hogy lesz legalább négy gól és ebből lőnek egyet az ukránok is. A 89. percre elérkezvén kifejezetten jó lehetett olvasónk kedve, hiszen az eredményjelző 3-1-et mutatott úgy, hogy már bőségesen voltak figyelmeztetések - ennél jobb forgatókönyvet el sem lehetett képzelni. A balhés 90 perc viszont végül 5 perc ráadást hozott, a találkozó pedig véget sem ért a 90+10. percig.

A Logibeten is aktív tipster a harmadik horvát gólt követően döntött úgy, hogy elég az izgalmakból, ő távozik a fogadásból 41 helyett 40.20-szoros szorzóval, elkerülendő a további problémákat.

Roleey feláldozott ugyan 1600 forint lehetséges profitot, ám végül ez egy 80 ezer forintos nyereményhez segítette őt.

Bár a cashout használata kapcsán mindig vannak viták, számtalan olyan példát találunk, amikor remekül döntött valaki, hogy használta. Különösen a nagyobb tétes, nagyobb szorzós fogadásoknál lehet nagyon nagy érték, ha az ember nem akar feleslegesen kockáztatni sok pénzt, kevésért cserébe.

Roleey-nak gratulálunk a kiváló észrevételhez és a nagy nyereményhez, sok ilyen okos fogadást kívánunk még neki!

 

megosztom