Bajnokok Ligája

Duplázós tippet húzunk a Gyógyszergyáriak meccsén

  • gb1

Elég jóindulatúak voltak a bukmékerek a Leverkusennel, ezt azonban nem igazán értjük, mire alapozták.

Az Atlético Madrid ezúttal a BayArenába látogat, mégpedig azért, hogy élre törjön a D-csoportban. Az oddsokat elnézve ez nem lesz egyszerű, hiszen azok alapján teljesen háromesélyes összecsapásra van kilátás, ami azért kissé érdekes, mert a Gyógyszergyáriak nem igazán sziporkáztak az utóbbi hetekben.

{"headTitle":"Bayer Leverkusen-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leverkusen","odds":"2.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Atlético","odds":"2.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Ezzel még lehet, hogy enyhén is fogalmaztunk, ugyanis Peter Bosz fiai az utóbbi hét tétmeccsükből csak egyet, mégpedig a klasszisokkal gyengébb Paderborn elleni kupameccset tudták behúzni. A holland mester irányítása alatt eddig ez a legrosszabb széria, amelyben a Bundesligában is négy találkozó óta nyeretlenek. 

A BL-sorsolásuk mondjuk nem volt kimondottan szerencsés, de ettől függetlenül is gyalázatos a három meccsen hozott nulla pont és mindössze egy lőtt gól. Bosznak tehát sürgősen ki kéne találnia valamit, hiszen immár az állásával játszik, tehát mondhatjuk a legrosszabbkor jön az Atléti elleni meccs. Főleg, hogy a legnagyobb hiányosságok jelenleg a támadósorban vannak és pont a világ egyik legmasszívabb védelmével kerülnek szembe szerdán.

[3170157] 2019-11-06 21:00:00 Bayer Leverkusen - Atlético Madridx

Az odavágó egy elég unalmas meccset hozott és nem csodálkoznánk, ha a forgatókönyv ezúttal is hasonlóan alakulna. A Leverkusen szerencséjére Simeone-legénysége sem élete formájában játszik, de még így is jóval egységesebb képet mutat. Abban is bízhatnak Vollandék, hogy a Matracosok az utóbbi öt túrájukból négyszer megégtek Németországban, bár az az egy győzelem pont a BayArenában esett, egy elég fölényes 4-2 alkalmával.

Ezúttal ilyen szintű gólzáporra nem igazán számítunk, ahogy arra sem, hogy megtörik a Leverkusen rossz szériája. Úgy véljük, hogy a kiszabott oddsoknál nagyobb favoritok a vendégek, így rájuk fogadunk, mégpedig bebiztosítva úgy, hogy döntetlen esetén a tétünk visszajár.

{"headTitle":"Bayer Leverkusen-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético +0 (ÁH)","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3170157] 2019-11-06 21:00:00 Bayer Leverkusen - Atlético Madridx;