Tenisz

Gyilkos csatát hozhat a svéd és az olasz meccse

  • Cesc18
megosztom

Két nagy formában ütő játékos, Mikael Ymer és Jannik Sinner néz farkasszemet egymással szerda este Milánóban.

Szerdán újabb négy mérkőzéssel folytatódik a Next Gen ATP Finals, avagy az idei legjobb U21-es játékosoknak kiírt külön verseny. A játéknap slágermeccsén az a Mikael Ymer és Jannik Sinner feszül majd egymásnak, akik kedden egyaránt győzelemmel indították a tornát, és a mutatott játékukkal bejelentkeztek a trófeáért.

{"headTitle":"Mikael Ymer - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ymer nyer","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sinner nyer","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az olasz srácról már az első meccse kapcsán is írtunk, miszerint az idei évnek az egyik legnagyobbat fejlődő játékosa. Immáron már a top 100-ban rangsorolják, pedig 2019-nek az 553. (!) helyről vágott neki. 

Sinner a hazai közönség támogatásában is bízhat. - Fotó: ATP

Sinner kedden 3-1 arányban győzte le Francis Tiafoe-t és ezzel igazolta a fogadókat, akik 1.92-ről egészen 1.65-ig verték le a szorzóját. Meggyőző teniszt láthattunk az itáliaitól, aki az első szett tie-breakben való elvesztése után tudott zsinórban három játszmát behúzni. Az adogatását egyszer sem veszítette el a másfél órás meccsen, összesen pedig 31 nyerőt ütött, amihez 20 hiba társult, de ez egyáltalán nem sok egy támadó felfogásban játszó játékostól. 

Ami Ymert illeti, ez a szezon neki is áttörést hozott, hiszen bő egy hónapja sikerült betörnie a top 100-ba. Itt a szezon második felében nagyon fut a szekere, a US Open óta két fedett pályás Challenger-tornagyőzelmet is aratott, illetve volt egy elődöntője is. 

Jó formában érkezett a svéd is Milánóba, az első meccsén pedig bravúros győzelmet aratott Ugo Humbert ellen, igaz, az igazsághoz hozzátartozik, hogy a franciát az első szett után ápolták, tehát vélhetően nem 100 százalékos állapotban játszott. 

bet365

Mire fogadjunk?

Sinnernek nagyon egyben van a játéka és mentálisan is erős, ugyanakkor Ymer kemény diónak ígérkezik, pláne úgy, hogy még nem is játszottak egymás ellen. Tiafoe ellen tudta mire számíthat az olasz, hiszen Milánó előtt Antwerpenben is meccseltek. 

A borítás gyors, a szervájuk jó, szóval sok bréklabdára nem számítunk és mivel nagy különbség nincs köztük, így a 3-0-s eredményt is kizárnánk. Négy vagy öt szettben gondolkozunk, tehát adja magát a 23.5 játék felett tipp, ami egy 4-3, 2-4, 4-2, 4-1-gyel már zöldül. 

{"headTitle":"Mikael Ymer - Jannik Sinner","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-06 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Játékok száma 23.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom