Sportfogadás

Beszélgess a Logibet tippmestereivel - zárt csoport alakul a Discordon

Ha tippmesterekkel akarsz beszélgetni, vagy előfizetőktől akarsz tanácsot kérni, most megteheted!

November elején útnak indult a Discordon a logibetes tippmesterek előfizetéses élő tippszolgáltatása, most már bárki feliratkozhat a mérkőzés közbeni tippekre is. Ne felejtsétek el, bármilyen előfizetést is váltotok, ahhoz mindenképpen jár az élő tippek-tagság, ehhez csupán az szükséges, hogy megadd az alábbi formon az azonosítódat és a lent írtak szerint csatlakozz a szerverhez. Ha pedig még nem vagy Logibet-előfizető, most adunk még egy érvet, hogy miért tarts velünk!

A Discord-szerveren már eddig megtalálható volt egy Minden, ami Logibet címre hallgató szoba, amely a teljes felület egyik legaktívabb felülete volt. Az előfizetők itt vesézték ki a különböző stratégiákat, elemezték a tippmestereket, akik persze itt is jelen vannak, így ha kellett, válaszolni is tudnak mindenre. Ez azonban egy olyan nyílt felület volt, ahol kizárólag "spoilermentesen" lehetett diskurálni, hiszen az előfizetők mellett mindenki láthatta a különböző információkat.

Több felhasználónk kérésére most viszont elindítottuk a zárt logibetes csoportot, ahol már kizárólag csak az előfizetők és a tippmesterek lehetnek jelen.

Az első és legfontosabb, ami miatt kell egy ilyen zárt szoba, az az, hogy az előfizetők és a Discordon is aktív tippmesterek tudjanak beszélgetni egymással, de emellett még számtalan okból lehet hasznos egy ilyen közösség.

Miért éri meg csatlakozni a zárt Logibet-csoporthoz?

  • Mert az előfizetők közvetlenül a tippmestert* kérdezhetik tippjeikről.
     
  • Mert a tippmesterek ajánlhatnak a tippjükkel kapcsolatos cashoutot, visszafogadást, egyéb opciókat.
     
  • Mert többletinformációkat lehet kapni a mérkőzésekről akár előtte, akár live-ban.
     
  • Mert a logibetes közösség mindig is egy igencsak összetartó, egymást segítő csapat volt.
     
  • Mert más, Logibetet aktívan használó tagoktól lehet információt kérni, tapasztalatot gyűjteni.


Ha tehát te már előfizető vagy a Logibeten, nincs más dolgod, mind beküldeni a Discord-azonosítódat, ha pedig még nem vagy, ez egy újabb érv amellett, hogy csatlakozz a nyerők táborához, mindössze havi 15€-ért (6 hónapos előfizetés esetén).
 

*: A tippmesterek discordos jelenléte opcionális, senki számára nem tesszük kötelezővé.