Bajnokok Ligája

Az oroszokon is átgázolnak a megtáltosodott Bikák?

  • gb1

Brutális formát mutatott az utóbbi két meccsén a Lipcse, de a Zenithez nem nyerni járnak az ellenfelek, így nehéz fogást találni a találkozón.

Willi Orban vasárnap ünnepelte 27. születésnapját, ezt a meccset azonban sérülés miatt kiüli. fotó: RB Twitter

A sorsolást követően joggal aggatták rá a G-csoportra a 'legkiegyensúlyozottabb' jelzőt. Ezt sikerült is igazolni azóta, ugyanis három kört követően még bárki továbbjuthat. Az élen jelenleg a Leipzig áll hat egységgel, amely kedden az orosz hóesésbe látogat és 18:55-től a Zenit ellen lép pályára. 

{"headTitle":"Zenit-Lipcse","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-05 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zenit","odds":"3.04","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.69","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Lipcse","odds":"2.34","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Hihetetlen, hogy pár nap alatt mennyit fordulhat a világ egy csapattal. A Lipcsénél bő egy héttel korábban válságértekezletet kellett tartani, ugyanis Nagelsmann fiai a kiváló rajt után komoly hullámvölgybe kerültek és az azt megelőző hat meccsükből mindössze egyet tudtak megnyerni. A mutatott játék is nagyon aggasztó volt, ám nagyon úgy tűnik, hogy sikerült kitalálniuk a megoldást. 

Azóta ugyanis egy hét leforgása alatt két ellenfelet is a földbe döngöltek - a Német Kupában 6-1-re intézték el a Wolfsburgot, majd a hétvégi bajnokin 8-0-ra verték Szalaiékat, azaz a Mainz-ot. Ezekből a sikerekből mindenki jócskán kivette a részét, de német válogatott támadójuk messze kiemelkedett.

A Lipcse utóbbi két meccsén Timo Werner öt gólt lőtt és kiosztott 5 asszisztot is!

Ennek a remek hétnek köszönhetően a fogadók is inkább a vendégsikerre teszik a tétjeiket, a Zenit oddsa pedig 2,50-ről már 3,00 fölé kúszott. Márpedig a Zenitet sem szabad leírni, főleg, hogy otthon nyolc tétmeccs óta veretlen az együttes és a tetemes BL-tapasztalattal rendelkező Benficát is 3-1-re verték.

[3170201] 2019-11-05 18:55:00 Zenit Szentpétervár - RB Leipzigx

Amit fel lehet róni Sergey Semak vezetőedzőnek, hogy az imént említett nyolc meccses szériából csak két alkalommal úszták meg kapott gól nélkül. Alapból tehát ésszerű lehetne sokgólos meccset várni, ám az időjárás közel sem biztos, hogy ideális lesz, főleg a németeknek. A szentpétervári este ugyanis fagypont körüli időjárást és havazást (jelenleg 50% az esély) ígér, tehát könnyen lehet, hogy érdemesebb az under körül keresgélni. 

Ami még szemet szúr az irodák kínálatát böngészve, hogy Werner - aki minden sorozatot figyelembe véve már 13 gólnál jár - elég tisztességes szorzót kapott góljára. Ha a villámgyors német támadó ezúttal is beköszön, 2.50-ös szorzón nyerhetünk és érték szempontból ez lehet az egyik legjobb opció a meccsre.

{"headTitle":"Zenit-Lipcse","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-05 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Werner bármikor lő gólt","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3170201] 2019-11-05 18:55:00 Zenit Szentpétervár - RB Leipzigx;