Bajnokok Ligája

Nagyon ígéretes extrém tippünk van Szoboszlaiék meccsére

megosztom

Ha vereséget szenved Nápolyban a Salzburg, minden bizonnyal búcsút int a továbbjutásnak. Szoboszlaiék nincsenek könnyű helyzetben.

Nincs könnyű helyzetben a Szoboszlai Dominiket is soraiban tudó Red Bull Salzburg, hiszen amennyiben pont nélkül marad a Sao Paolóban, úgy gyakorlatilag lemondhat a csoportból való továbbjutásról. Ez ugyan a szezon elején nem még papírforma eredmény lett volna, csakhogy az osztrák bajnok játékával talán a saját szurkolóit is meglepte. A kiváló produkció mellé azonban pontok kevésbé párosulnak, így hiába például a remek liverpooli meccs, a Salzburg egyelőre három pontjával csak a harmadik.

Ami a keretek helyzetét illeti, Carlo Ancelotti lehet nyugodtabb, bár azért Allan hiánya fájó pont lehet. Az osztrák csapatban sok több a gond, Stankovic, Bernede, Farkas sérült, míg Ulmer játéka kérdéses. Bár ezen játékosok egyike sem számít sztárnak, azért köztudott, hogy a Salzburgnál szeretnek rotálni, így azért a variációs lehetőségek nem olyan bőségesek ezúttal. 

Érdekesség egyébként, hogy a Salzburg legutóbbi két meccsén remeklő Szoboszlai Dominiket nem jelölik a kezdőbe a szaklapok, márpedig a magyar középpályás a legutóbbi BL-meccsen is a kispadra szorult.

[3170168] 2019-11-05 21:00:00 SSC Napoli - Salzburgx

 

Mire érdemes fogadni?

A mérkőzés esélyeit illetően a fogadóirodák a Napolit favorizálják, a déliek győzelme 1.85 körül fogadható, míg a Red Bull sikere 3.90-es átlagoddson pakolható.

Mivel két támadófelfogású csapat csatájáról beszélünk, a gólok számára meghúzott egál határ elég magas lett, +/-3,5 gólra lőtték be az irodák. Ezen nem lehet csodálkozni, hiszen a csapat korábbi három mérkőzésén 12 gól született vagyis négyes gólátlagot jelent.

[3170168] 2019-11-05 21:00:00 SSC Napoli - Salzburgx;5

Ezekben a határokban én kevés értéket látok, viszont az     kínálatában rábukkantam egy érdekes és ígéretes tippre. Az irodánál a 'részletes csapatstatisztikák' fül alatt fogadhatunk arra, hogy mekkora százalékban birtokolja majd a labdát a Napoli.

Regisztrálj az Unibetre a 20 000 HUF üdvözlő bónuszért

Az olaszokra 56,5%-t lőttek be a bukmékerek, ami nem biztos, hogy jó. Egyrészt a Napoli számára nem lesz annyira sürgős a dolog, mint a Salzburgnak, így Ancelottiék átadhatják a kezdeményezést az osztrákoknak, hogy aztán gyors ellentámadásokból veszélyeztessenek.

Az is a tipp mellett szól, hogy a csapatok korábbi három meccsén a Napoli egyszer sem birtokolta többet a labdát 50%-nál.

A hazai pálya ellenére úgy vélem, hogy ez az 56,5 % játszható tipp, hiszen a Salzburg szereti tartani és járatni a labdát, ami a Napoli számára most nem is jön rosszul.

 

{"headTitle":"Napoli - Salzburg ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-05 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hazai csapat teljes labdabirtoklás - 56.6 % alatt","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","bookmaker":"141"}]}

*A fogadások lezárása az UEFA.com weboldalon megjelent mérkõzésrõl készült hivatalos jelentés alapján történik

[3170168] 2019-11-05 21:00:00 SSC Napoli - Salzburgx;
megosztom