Extra

Megint egy hibás odds az NB I-ben, ismét itthon kaszálhatunk

  • varin
megosztom

A helyzet ugyanaz, mint két héttel ezelőtt, vagyis egy teljesen irreális oddson fogadhatunk a Kövesd meccsére.

Oddsok a ZTE-Mezőkövesd meccsre
  1 x 2
Magyar iroda 2.75 3.15 2.50
    1.95 3.60 3.15

Két hete történt, hogy a nemzetközi fogadóirodák egy teljesen irreális oddsot lőttek be a Mezőkövesd-Debrecen mérkőzésre. A számításunk végül be is jött, a borsodiak otthon tartották a három pontot, zsíros kis oddsot zöldítve számunkra. Hétvégén ismét Kuttor Attila csapatával nyerhetünk, amely ezúttal az újonc Zetéhez látogat. Az oddsok ismét érthetetlenek...

Fotó: mezokovesdzsory.hu

A magyar állami iroda ugyanis favoritként tekint a Kövesdre nyugaton, ami sokkal közelebb van a valósághoz, mint az     szorzói. Már többször is kiemeltük, hogy ha az OTP Bank Liga meccseiről van szó, akkor a magyar oddsmesterek hibáznak ritkábban, a külföldiek viszont néha teljesen érthetetlen szorzókat állapítanak meg.

Nos arra, hogy a pontazonossággal 1. helyen álló Mezőkövesd pontot szerez a szintén holtversenyben utolsó előtt Zalaegerszeg otthonában, igen magas oddsot kapunk.

Ami a honi irodában 1.39-es szorzó, az a külföldi bukmékereknél 1.78 - ez pedig gigantikus értéket prezentál számunkra!

Kár túlbonyolítani ezt a meccset, a Mezőkövesd idén idegenben 4-1-0-s mérleggel bír úgy, hogy legutóbb a Groupama Arénában ikszeltek, míg a kék-fehérek 1-2-2-s mérleggel "büszkélkedhetnek" otthon, ami azért nem annyira acélos. Augusztusban a Kövesd nyerni tudott hazai pályán, most pedig legrosszabb esetben egy döntetlenre jók lesznek.

Ismét tehát egy elszúrt odds, amelyre vastagon megéri lecsapni!

{"headTitle":"Zalaegerszeg-Mezőkövesd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-09 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mezőkövesd +0,5","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3080118] 2019-11-09 17:00:00 Zalaegerszeg - Mezőkövesd Zsóryx;
megosztom