Bajnokok Ligája

Ha a lehető legnagyobb baromsággal akarsz nyerni, íme néhány ötlet!

  • varin

Kapusokat sárgáztatunk a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, 3 tipp, mind 10-szeres odds felett!

Közelítünk a Bajnokok Ligája csoportkörének végéhez, ilyenkor egyre fontosabb minden 90 perc. Nő a feszültség, jönnek a taktikai faultok, a sárga lapok és a mérkőzések végén a taktikázás. Mostani cikkünkben azokat a kapusokat nézzük meg, akikre érdemes lehet némi aprópénzt dobni, hiszen van némi realitása annak, hogy besárgulnak a mérkőzésen.

Ondrej Kolar (Slavia Prague)

Nem érkeznek túlságosan jó szájízzel a katalánok a Slavia elleni mérkőzésre, hiszen Valenciában szedtek be egy hármast. Griezmannéknak ráadásul már Csehországban is meggyűlt a bajuk a Prágával, mindemellett Suárez sérült, szombaton pedig a nagy mumus Celta Vigo érkezik a Nou Campba. Nem várunk nagy Barca-gálát, lehet, hogy az utolsó percekig kiélezett lesz a meccs, de a fiatal portás még akár egy szabálytalansággal is begyűjtheti a kívánt lapot.

Andre Onana (Ajax)

A kameruni kapus lapoztatásával már az odavágón is próbálkoztunk, gondolván arra, hogy az Ajax nem szenved vereséget, ám végül nem volt oka húzna az időt a hollandok hátsó emberének. Mindazonáltal Onana mindig kiváló opció a sárgáztatásra, hiszen szeret nagyon sokat szövegelni, mindemellett probléma nélkül húzza az időt, ha arról van szó. Ha a nemzetközi kupákat vesszük alapul, minden hatodik meccsén figyelmeztetik őt, így a 15-szörös odds kiváló befektetés, még akkor is, ha ma azért underdogok a Stamford Bridge-en.

Fotó: TalkSport

Odisseas Vlachodimos (Benfica)

Nagyon kemény meccs vár ma este a Benficára Lyonban, hiszen az egész G-csoport nagyon kiegyenlített és a csapatok között nüansznyiak a különbségek. Habár egy remivel a portugálok maradnának a csoport utolsó helyén, egy vereséggel nem csak a BL, de akár az EL is elúszhatna. A portugálok görög kapusa nem dolgozik rossz átlaggal, 165 meccsen 13 sárgát és 2 pirosat kapott, és ha arról van szó, hogy a Benfica jól áll Franciaországban, akár ma is teheti a dolgát.

{"headTitle":"Sárga lapot kapnak","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-05 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ondrej Kolar (Slavia)","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Andre Onana (Ajax)","odds":"15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Odisseas Vlachodimos (Benfica)","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}