Bajnokok Ligája

Egy vadállat orosz zöldítheti a BL-tippünket

  • varin
megosztom

A keddi este egyik legforróbb 90 percére a Denevérek otthonában kerülhet sor.

Igen fontos mérkőzést rendeznek kedden este a Mestallában, ha ugyanis a Valencia legyőzi hazai pályán a Lille csapatát, nagy lépést tesz a továbbjutás felé, ha viszont a franciák nyernek, minden nyílt marad a H-csoportban. Gyorsan intézzük is el a mérkőzés esélyeit azzal, hogy a fene se tudja, ki nyer, hiszen az érték az 1x2 helyett sokkal inkább lapokban van.

{"headTitle":"Valencia-Lille","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Valencia","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lille","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Két héttel ezelőtt ugyanis a Stade Pierre-Mauroy-ban egy igen pikáns meccset játszottak a csapatok, ahol is a német Aytekinnek 8 lapot is fel kellett mutatnia a 33 szabálytalanságot hozó mérkőzés alkalmával. Nem csoda persze az indulatos találkozó, hiszen mindkét félnek nagyon fontosak a BL-pontok, ráadásul a papírforma alapján ez a két együttes dönti majd el a harmadik, Európa Ligát érő hely sorsát. Persze egy kedd esti 3 pont nagyban segítené helyzetüket, hogy esetleg megszorítsák az Ajaxot, de a hollandokkal szembeni hátrányt egy győzelemmel kell mindkét csapatnak ma redukálnia.

Fotó: BeinSports

Semmiképpen sem várható tehát barátságos focizgatás, amelyhez Szergej Karasev, egy orosz játékvezető is hozzárakhat egy kis színt. Az orosz sporinak hazájában sok feszült mérkőzés jut, de nemzetközi színtéren is egyre inkább kijut számára a jóból. Nem beszélhetünk egy túlságosan rutinos BL-sporiról, idén ez lesz az első mérkőzése, ám tavaly nem akármilyen szériát tudhat magáénak.

Karasev az utolsó nyolc európai kupatalálkozóján nem kevesebb, mint 6,4-es átlaggal dolgozott úgy, hogy több pirosat is felmutatott.

Habár egyik gárda sem a kifejezetten kemény futballjáról híres, a tét és a két héttel ezelőtti csontzene most sokat segíthet nekünk az overezésben. A    -en igen biztonságos és bátor tippeket is összeválogathatunk a lapokból, hiszen rengeteg opcióra tehetünk pénzt.

{"headTitle":"Valencia-Lille","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-05 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4 sárga lap felett","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"5 sárga lap felett","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"6,5 sárga lap felett","odds":"4.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3170209] 2019-11-05 21:00:00 Valencia - Lillex;
megosztom