Magyar foci

Jött a BTS-es forduló - 26-szoros odds zöldült

  • varin

Kitartásunk meghozta gyümölcsét, 42 fordulót követően kaszáltunk egy izmosat.

Még a tavalyi szezon 3. fordulójában kezdtünk el egy projektet, amelyben az NB I aktuális fordulójának hat meccsére tettünk pénzt, mégpedig arra kötésben, hogy minden csapat szerez gólt. A kaszáláshoz már többször közel jutottunk, ám az igazi áttörés a mostani szezonban érkezett csak el.

A 2018/19-es évben olyan nagyon jó kiszállónk egyszer sem volt a szisztémára, erre az évre emiatt én másfélszeres téttel kezdtem neki, ez pedig a mostani 11. fordulóra pluszba is fordította a projektet egy korábban, védéssel és egy behúzott kombival.

A 8. játéknapon  5/5 meccs zöldült, így a kérdés a Honvéd-Ferencváros meccsre maradt. Itt azonban irreálisan alacsony odds volt a BTS-re, így azt javasoltam, cashoutoljon mindenki a kombiból, ami végül be is váltotta a reményeket. A győztes szelvények 17-szeres pénzt tehettek zsebre.

A mostani 11. nap viszont minden képzeletet felülmúlóan könnyed volt, hiszen a délutáni meccsdömping második félidejében sorra estek a BTS-gólok, így nagyon sokáig csupán egy paksi gólon múlt a gigaprofit. Bár ebben a pillanatban is sokan elgondolkodhattak a védésen, mert 10-szeres szorzóval lehetett búcsút inteni a szelvénynek, aki végül bent hagyta a szelvényt, az 25-27-szeres tiszta profitot könyvelhetett el.

Aki tehát a 8. fordulóban kiszállt öt meccset követően és a 11. körben végig hagyta a szelvényt, az mostanra már profitban állhat. És hogy mit csinálok én? Folytatom tovább az eredeti, tavalyi téttel!