Angol foci

2.00 vs 1.72 - nálad melyik a +ev-s szorzó?

megosztom

Nem akar kipukkadni a Leicester City, a Rókák zsinórban harmadik győzelmüket aratták a hétvégén és tartják dobogós helyezésüket a sztárcsapatok szorításában. De vajon hol végezhetnek Vardyék a szezon végén?

Jamie Vardy 10 góljával vezeti a PL góllövőlistáját / Fotó: Leicester City facebook.com

Egy héttel azután, hogy történelmi győzelmet aratott a Southampton otthonában a Leicester City, vasárnap a Crystal Palace vendégeként is begyűjtötte a három pontot, ezzel zsinórban harmadik bajnokiját húzta be, ezt pedig a Rókákon kívül csak a Manchester City és a Chelsea mondhatja el magáról.

Brendan Rodgers együttese 11 forduló után a harmadik helyen áll a Premier League tabelláján, 27-8-as gólkülönbségénél csak a Man. City tud jobbat felmutatni. A Leicester menetelésében kulcsszerepet játszik Jamie Vardy, aki immáron 10 gólnál jár a bajnokságban, ezzel pedig jelenleg a legeredményesebb góllövője az angol ligának.

A Leicester City szereplése sokak érdeklődését felkeltette, ami nem csoda annak fényében, hogy 2016-ban a Rókák világszenzációt okozva teljesen esélytelen csapatként megnyerték a bajnokságot.

 

A bajnoki címre idén nem sok esélyt mutatkozik, hiszen a Liverpool-Man. City duó magasan kiemelkedik a mezőnyből, de az érdekes kérdés lehet, hogy vajon odaérhetnek-e mondjuk egy BL-helyre.

A     kínálatában tehetünk hosszú távú fogadásokat a Leicester City 2019/20-as bajnoki szereplésére. A Stoke-ban székelő fogadóiroda kínál fogadási lehetőségeket a TOP4 illetve a TOP6 helyezésekre is.

Arra, hogy a legjobb hat között végezne a Leicester jelenleg 1.20-as szorzót adnak, míg a TOP4-es - és egyben BL-indulást érő - helyezésre kereken kettes szorzón tehetünk fel pénzt. Utóbbi opciónak van ellenpárja is, ha a Rókák a legjobb 4-en kívül zárják a bajnokságot, azzal jelenleg 1.72-es szorzót csíphetnénk el.

A Leicester dobogós helyezésében a jó teljesítmény mellett az is közrejátszik, hogy a BL-döntős a Tottenham, a Manchester United és az Arsenal is nagyon szenved.

Szerinted mire lehet képes idén a Leicester? Mire fogadnál az alábbiak közül?

 

 

 

 

{"headTitle":"Premier League 2019/2020 - Leicester City szereplése ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-08 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első négyben végez - Igen ","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nem végez az első négyben ","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Első hatban végez ","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","bookmaker":"23"}]}
297674

 

megosztom