Darts

Minket megvett Barney, ezt a tippet nem tudjuk otthagyni

  • Cesc18
megosztom

Ihletett formában dobott a holland legenda szombaton, ezzel a játékával a trófeára sem esélytelen Amszterdamban.

Vasárnap délután a negyeddöntős összecsapásokkal folytatódik a küzdelem Amszterdamban, este pedig az elődöntőkre és a döntőre kerül sor, tehát a mai napon fény derül arra, hogy ki lesz a 2019-es World Series of Darts Finals bajnoka. 

World Series of Darts Finals, 3. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
14:00 Mensur Suljovic - Krzysztof Ratajski 2.00 1.80
15:00 Michael van Gerwen - Jonny Clayton 1.14 5.50
16:00 Ian White - Danny Noppert 1.44 2.75
17:00 Raymond van Barneveld - Dave Chisnall 2.75 1.44

A bukmékereknél Michael van Gerwen és Dave Chisnall a két legesélyesebb a trófeára, de utóbbi fináléba kerülésére azért nem vennénk mérget. Noha az angol dartsos ősszel kiváló formába lendült, de a nyolc között nem csak Raymond van Barnevelddel, hanem a közönséggel is meg kell majd harcolnia. 

Ihletett formában dobott Barney szombaton. - Fotó: PDC

Egészen félelmetes az a támogatás, amit Barney Hollandiában kap, az ötszörös világbajnok pedig ezt általában nagyszerű játékkal hálálja meg. Nem túlzás kijelenteni, hogy a tegnapi játéknap legnagyobb meglepetését Barneveld okozta. Nem is feltétlenül azzal, hogy legyőzte Jermaine Wattimenát, hanem a mutatott játékával. 

Barney 101.70 pontos körátlaggal és 60%-os kiszállózással verte honfitársát. A megnyert legjei között volt 11, 12 és 13 nyilas is.

A holland legendától 2019-ben ez volt az egyik legmeggyőzőbb produkció televíziós tornán, a kérdés pedig innentől, hogy csak egy fellángolás volt, vagy esetleg tudja ezt hozni a mai napon is?
Barneveld egyébként így nyilatkozott a győzelmét követően:

"Nyugodt vagyok, a közönség pedig lenyűgöző. Hogy nyerhetek-e vasárnap? Minden lehetséges, de azért legyünk óvatosak. Ez egy szép, de ugyanakkor nehéz találkozó is volt, hiszen mind Jermaine, mind pedig én is Hollandiáért játszottunk. Szeretném megköszönni a nézőknek a támogatást és bízom benne, hogy vasárnap is nekik játszhatok." - forrás: PDC Hungarian Fan Club.
 


Ami Chisnallt illeti, szombaton szép skalpot jegyzett a világbajnok Rob Cross kiütésével. Ahogyan tegnap is megénekeltük, az angol nagyon motivált és jó formát mutat az utóbbi hetekben. Egy kicsi azonban mindig hiányzik az igazán kiemelkedő eredményekhez, múlt héten az Eb-n is jól játszott, de vasárnapra elfogyott és meg kellett elégednie egy negyeddöntővel. 

Nála mindig benne van a pakliban, hogy egy nagyon erős meccset egy gyengébb követi. Kíváncsian várjuk, hogy most sikerül-e átmentenie a mai napra az eddig mutatott jó formáját. 

Mire fogadjunk?

Minket megvett tegnap Barney a játékával és egyszerűen nem tudunk elmenni a pluszos hendikepje mellett. Chisnall a tömeget nagyon meggyőzően dobja, de a kiszállóknál tud bizonytalankodni, abban pedig biztosak lehetünk, hogy az amszterdami publikum mindent meg is tesz majd annak érdekében, hogy az angol szenvedjen a dupláknál. 

{"headTitle":"Raymond van Barneveld - Dave Chisnall","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-31 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hendikep - Barneveld +2.5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom