Premier League

Játszhatónak tűnik ez a tipp a szenvedő PL-alakulatok meccsén

A Tottenham egy hét után ismét visszatér Liverpoolba, csak ezúttal a Goodison Parkból próbál majd három pontot csenni.

A hazaiaknál Richarlison lehet az egyik főszereplő. fotó: SkySports

Az oddsok és az előzetesek alapján is komoly ki-ki meccset hozhat az Everton-Tottenham, amely a Premier League 11. fordulóját zárja. Egy évvel korábban a Spurs 6-2-es diadalt aratott a Goodison Parkban, ám most aligha van kilátás ilyen nagy arányú sikerre, sőt híveik lehet, hogy jelen helyzetben még az egy pontot is aláírnák.

{"headTitle":"Everton-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-03 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Everton","odds":"2.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Tottenham","odds":"2.55","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Pochettino legénysége ugyanis teljesen szétesett az utóbbi hetekben. A csapat az utóbbi kilenc tétmeccséből mindössze kettőt zárt győzelemmel és többek közt péppé verte a Bayern a BL-ben, majd azt követően a Brighton a bajnokságban. A gödörből azóta sem sikerült kimászni, hiszen a tök utolsó Watford ellen is csak 1-1-re futotta, egy héttel korábban pedig a bajnokaspiráns Liverpool verte őket. Utóbbi persze aligha számít meglepetésnek, bár Sonék 50 percig előnyben voltak az Anfielden, a mutatott játékot látva viszont kódolva volt, hogy a Pool fogja bevinni a végső döfést.

Érthető módon Pochettino nem is tűnt túl önbizalommal telinek a meccs előtti sajtótájékoztatóan, ahol a következőket mondta. "Az Evertonnak nagyon erős kerete van remek játékosokkal. Hasonlóan hozzánk, nekik is nagyon kellenek a pontok, így nyílt meccsre számítok. Az apróságok jelenthetik a különbséget, de erősebbnek kell lennünk.

Amikor negatív eredmények jönnek, akkor persze mindig nehéz, de vissza fogunk találni a nyerő útra.

- mondta az argentin mester, akinek néhány kimaradó  is nehezíti helyzetét. Lloris és Lamela sérülés miatt dőltek ki, míg Rose a Pool ellen beszedett ötödik sárgája miatt üli ki a meccset. A hazaiaknál Gbamin és Bernard biztosan nem játszik, de Yerry Mina visszatérésére lehet, hogy sor kerül.

[3055843] 2019-11-03 17:30:00 Everton - Tottenham Hotspurx
[3055843] 2019-11-03 17:30:00 Everton - Tottenham Hotspurx;5

A Goodison Park legénységének sem valami rózsás a helyzete, ugyanis jelenleg két ponttal csücsül a kiesőzóna felett. Pozitív jeleket azért lehet felfedezni és kétség kívül ide tartozik az utóbbi három tétmeccsükön berámolt hat gól, még akkor is, ha Brightonban végül 3-2-re kikaptak. A gólok szép számmal potyoghatnak a H2H meccseken is, ugyanis az utóbbi 5 Tottenham elleni tétmeccsen egyaránt legalább három gól esett.

Abban is bízhatnak, hogy a tavaly remekelő Spurs szégyenszemre idén még nem nyert bajnokin idegenben, bár azért tegyük hozzá, hogy sorsolásuk elég erősre sikerült. Ez a széria viszont nem ma kezdődött, hiszen ha az előző szezont is nézzük, az utóbbi 9/11 idegenbeli meccsét elveszítette a Spurs. Ami szintén szembetűnő, hogy Pochettino fiainak összes túráján jött az over és ehhez képest a bukik elég bőkezűen bántak ezzel az opcióval, éppen ezért mi nem is cifrázzuk túl ezt a tippet.

{"headTitle":"Everton-Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-03 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.5 gól felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3055843] 2019-11-03 17:30:00 Everton - Tottenham Hotspurx;
297674