Bundesliga

Megint a meglepetésre voksolunk a német élvonalban

  • gb1

Az élbolytól egyre távolódó Schalke aligha akkora favorit az Augsburg ellen, mint azt a szorzók mutatják.

David Wagner sokáig úgy tűnt, hogy csodát tett Gelsenkirchenben. fotó: archív

A Schalke dolgos hetet zár vasárnap, amikor is az Augsburg vendégeként lép pályára. A bukmékerek szerint David Wagner fiai a favoritok, pedig ezt a tabellán elfoglalt helyen kívül más nem igazán indokolja. Főleg, hogy a Királykékek a hét közben egy elég fárasztó kupameccset is játszottak a Bielefeld ellen, bár legalább pozitív hangulatban érkeznek, hiszen 3-2-re legyűrték a másodosztályú együttest.

{"headTitle":"Augsburg-Schalke","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-03 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Augsburg","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Schalke","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az Augsburg sorsolása aligha volt kegyes az utóbbi hetekben, ugyanis az egyre egységesebben festő alakulat csupa élmezőnybeli együttessel meccselt az elmúlt körökben. Két komoly pofont aztán két összeszedettebb találkozó követett és sikerült döntetlenre tartaniuk a Bayernt és a Wolfsburgot is. Bár a védelem is egyre stabilabbnak tűnik, azért nem elhanyagolható tény, hogy a bajor együttes utóbbi 13/14 hazai meccsén legalább három találat esett.

A csapat amúgy a szezon során még csak egy, Frankfurt elleni bajnoki győzelmet jegyez, de otthon négyből csak egy alkalommal kapott ki.

Támadóik, Niederlechner és Finnbogason egyre jobb formában játszanak és villámgyors szélsőiknek köszönhetően a kontrajátékuk is elég erős. Martin Schmidt mester így nem valószínű, hogy változtat a Wolsburg ellen 0-0-t játszott kezdőjén, a három sérült így nem befolyásolja erejüket.

A Schalkénál lehetnek kisebb változtatások, ugyanis a csapat két bajnoki óta gólképtelen, tehát nem lenne meglepő, ha Burgstaller helyét Uth venné át a csatársorban. Bentaleb és Stambouli szolgálataira nem számíthat Wagner, McKennie és Serdar viszont túl vannak kisebb sérüléseiken.

[3081454] 2019-11-03 18:00:00 Augsburg - Schalke 04x

A gelsenkircheni brigád remekül indította a Bundesliga-szezont, több alkalommal is az élre állhatott volna, de azóta porszem csúszott a gépezetbe. Három bajnoki óta nyeretlenek és már csak a kilencedik helyen tanyáznak, támadásaik pedig nagyon tompán festenek. A szeptember legjobb játékosának választott Harit, aki akkor hat gólt vágott, októberben képtelen volt betalálni. A másik bűnbak Burgstaller lehet, akinek az idei 24 lövéséből egy sem talált a hálóba.

Nos, mindezek ellenére a statisztikák, a múltbeli meccseik és tabellán elfoglalt helyük alapján a bukik erős favoritnak hozták ki a Schalkét, amit szerintünk így érdemes lehet kontrázni. Ha +1-es ázsiai hendivel támogatjauk meg a bajorok győzelmét, akkor ugyan nem kapunk csillagászati oddsot, de egygólos vendégsikernél is push lesz a tippünk.

{"headTitle":"Augsburg-Schalke","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-03 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Augsburg +1 (ÁH)","odds":"1.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3081454] 2019-11-03 18:00:00 Augsburg - Schalke 04x;
299030