NFL

6-2-re vezetünk a bukik ellen - íme kombink a 9. játékhétre!

megosztom

A 0-2-es rajt óta zsinórban hat játékhete nem hibáztunk. A 9. fordulóban a Chargers - Packers és a Raiders - Lions meccsekből húznánk hasznot.

Los Angeles Charges - Green Bay Packers

Az eddig bevált recepten egyelőre ne változtassunk. A Packersbe ezen a héten jó eséllyel visszatér Devante Adams, aki Rodgers első számú célpontja, ezért a passzjáték erősebb lehet az utóbbi hetekben megszokottnál. A Chargers passz elleni védekezése papíron nem néz ki rosszul, de főként a két safety posztján vannak problémáik, így ha Rodgersnek elég időt tud biztosítani az O-Line, akkor könnyen találhat lyukakat a hátsó alakzatban.

Ami viszont még hatékonyabb fegyver lehet a Sajtfejűek oldalán, az az Aaron Jones és Jamaal Wiiliams fémjelezte futójáték. A Chargers 4,8 yardos futásonkénti átlaggal meccsenként 122,8 yardot enged az ellenfeleknek a földön, amivel a liga utolsó harmadában helyezkednek el. Jones-t ráadásul nagyon hatékonyan építették be az utóbbi hetekben a passzjátékokba és alapból is jó formát mutat, így a mai napon is kiváló számokat tehet fel a statisztikai lapjára.

A fentiek alapján a Green Baytől pedig azt várjuk, hogy legalább három alkalommal mattolják a Chargers védelmét és TD-ig menetelnek.Oakland Raiders - Detroit Lions

Mindkét csapat úgy állhat ehhez a meccshez, hogy ez egy fogható találkozó. Vegasban 2.5 pontos favoritnak hozták ki a Raiderst, ami azt jelenti, hogy semleges pályán éppen 50-50-re adnák az esélyeket. A győztes kilétét illetően tényleg egy nehezen jósolható meccs, amire viszont nagyon jó sansz mutatkozik, hogy pontokban nem lesz hiány. 

A Detroit kapcsán már múlt héten is megénekeltük, hogy folyamatosan overes meccseket játszik. Ez annak tudható be, hogy az Oroszlánok védelme futás és passz ellen is gyenge, támadásban viszont az egyik legkomolyabb fegyverarzenállal rendelkezik és így nem is maradnak el a pontok. 

Vegyük először utóbbit górcső alá. Matthew Stafford bombaformában játszik és a sérülésektől tizedelt, illetve alapból nem túl minőségi oaklandi secondaryt is könnyedén atomjaira szedheti szét. Nem valószínű, hogy a Detroitnak túl nagy fejtörést jelent majd az előrehaladás és a pontok felpakolása a táblára. 

A labda másik oldalán az Oakland elsősorban Josh Jacobs futásaira alapozhat, illetve Derek Carrnak is jó meccse lehet, hiszen a Detroit védelme liga utolsó a passzokból engedett yardok tekintetében. 

Nagyon meglepő lenne, ha ez a meccs nem torkollana egy komoly adok-kapokba, hiszen a védelmek mindkét oldalon borzasztóak, a támadóegységek viszont jól festenek. 

{"headTitle":"NFL, 9. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-03 22:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 1,99-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"LA Chargers - GB Packers: GB 2.5 TD felett","odds":"1.53","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"OAK Raiders - DET Lions: 42.5 pont felett","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom