Darts

Ismét biztonsági tippekre adjuk a fejünket

  • Cesc18
megosztom

Szombaton a második körös ütközetekkel folytatódik a küzdelem Amszterdamban.

Ezúttal már színpadra lép a top 8 kiemelt is, azaz bemutatkozik többek között Michael van Gerwen, Rob Cross és Gary Anderson is. Tegnap biztonsági tippekkel dupláztunk, a mai napon pedig ismét az eltolt hendikepek és line-ok lesznek főszerepben. Lássuk!

World Series of Darts Finals, 2. játéknap   
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:00 James Wade - Jonny Clayton 1.57 2.37
20:30 Damon Heta - Mensur Suljovic 3.40 1.33
21:00 Daryl Gurney - Krzysztof Ratajski 1.80 2.00
21:30 Michael van Gerwen - Gerwny Price 1.40 2.30
22:00 Peter Wright - Ian White 1.61 2.30
22:30 Gary Anderson - Danny Noppert 1.33 3.40
23:00 Raymond van Barneveld - Jermaine Wattimena 1.90 1.90
23:30 Rob Cross - Dave Chisnall 1.66 2.20

Pénteken az egyik legmeggyőzőbb teljesítményt Krzysztof Ratajskitól láthattuk, aki egy fantasztikus mérkőzésen, döntő legben tudta legyőzni Nathan Aspinallt. Mindkét játékos 103 feletti körátlagot dobott és végül a lengyel nyomás alatt tudta lezárni a meccset 70 pontról. 

Amennyiben Ratajski ezt a formáját szombatra átmenti, akkor Daryl Gurneyre igen nehéz feladat vár. Az északírnek egyébként is többször meggyűlt már a baja a lengyellel, konkrétan háromszor találkoztak és eddig mind a három alkalommal kikapott tőle.

Legutóbb szeptember végén a Gibraltar Darty Trophy elődöntőjében randevúztak, amit Ratajski brutál játékkal, közel 110-es átlaggal 7-3-ra húzott be. 

Ha Gurneynek most sikerül is megszakítania a rossz szériáját a lengyel ellen, úgy gondoljuk, hogy Ratajski meccsben lesz és nem kap ki két legnél nagyobb különbséggel. Első választásunk tehát egy eltolt, +2.5-ös hendikep Ratajskira. 

Keresi a legjobb formáját a skótok kétszeres világbajnoka. - Fotó: PDC

A holland szurkolóknak jó dolguk lesz, hiszen négy hazai játékos is tábla elé áll. Már tegnap is fantasztikus volt a hangulat, a mai napon pedig pláne tetőfokára hághat a szurkolás. Danny Noppert is profitálhat a közönség támogatásából, amire szüksége is lesz, hiszen Gary Andersonnal néz majd farkasszemet. 

Nem egy megoldhatatlan feladat ez a holland srácnak, ugyanis tegnap Jeffrey de Zwaan ellen a tömeget jól dobta, ha pedig sikerül egy hatékonyabb kiszállózást hoznia, akkor Andersonnal is pariban lehet. A kétszeres világbajnok skót egyébként is elég bizonytalan a mérkőzésein és az elmúlt hetekben a topformájától elég távol állt. 

Nem olyan játékot nyújt Anderson, amivel Noppert ne tudna konkurálni, főleg, ha még a holland szurkolóik is besegítenek neki. Így hát ezen a meccsen egy 8.5 leg felett tippel próbálkozunk, nem gondoljuk ugyanis, hogy itt bármelyikük is 6-3-nál simább eredménnyel menne tovább.
 


Az estét két angol, Rob Cross és Dave Chisnall összecsapása zárja majd. Talán a nap legkomolyabb rangadója ez, egyrészről két top 10-es játékos meccse, másrészről mindketten kiváló formának örvendenek. 

Cross múlt héten megnyerte az Európa-bajnokságot, ezzel pedig háromra növelte a major címeinek számát. Az első két nap alapján Chisnall is erős kandidáltja volt az Eb-trófeának, de végül a harmadik napra elfogyott, így meg kellett elégednie egy negyeddöntővel. 

De nagyon jó formát mutat ősszel Chizzy és csak idő kérdése, hogy mikor robbant. Elszánt, magabiztos és a tegnapi győzelme utáni nyilatkozata alapján, Rob ellen is abszolút a győzelemben gondolkozik. 

Nagyon komoly meccsre van kilátás és az idei ütközeteik alapján Chisnallnál a lélektani előny, hiszen négyből négyszer verte a világbajnok honfitársát. 

{"headTitle":"World Series of Darts 2019","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-31 22:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.56-szoros pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Gurney - Ratajski: Ratajski +2.5","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Anderson - Noppert: 8.5 leg felett","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Cross - Chisnall: Chisnall +2.5","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365

 

megosztom