La Liga

Vagy mi vagyunk nagyon hülyék, vagy a bukik - nagy téttel derítjük ki!

 • varin
megosztom

Az elmúlt évek, de talán évtized legkeményebb párharca volt ez. Most mégis alacsony a line.

Van Barcelona-Real Madrid, van Sevilla-Betis, van Atlético Madrid-Real Madrid és van egy olyan párharc, ahol se hatalmas múltra visszatekintő csatáról, se területi rangadóról nem beszélhetünk, mégis már-már legendás státuszba emelkedett a durvaság. Ez az Atlético Madrid és a Sevilla csörtéje, amelyből egy újabb 90 perces horrort forgatnak szombaton este, Andalúziában.

Fotó: Archív

Nem szaporítanánk sokáig a szót, csak néhány statisztikát dobnánk be tippünk mellett:

 • A két csapat utolsó 12 bajnokiján mindig volt legalább 6 lap, és ezeken a találkozókon az átlag 8,6 kártya volt.
   
 • Ezeken a meccseken kivétel nélkül mindkét fél kapott legalább 3 lapot, tavaly például úgy volt 9, hogy az első félidőben egy sem.
   
 • A mérkőzés játékvezetője González González nem alamuszi spori, hatalmas rutinnal bír, de ezt a párharcot csak egyszer dirigálta, 6 lappal.
   
 • Hatalmas lesz ezúttal is a tét, hiszen a két csapat egyenlő pontszámmal áll a 3-4. helyen, 2 egységre az első helytől.
   
 • Idén sem tartoznak a felek a legsportszerűbb csapatok közé, a Sevilla a 6., az Atlético a 8. legsportszerűtlenebb gárda.

Igencsak beszédes statisztika ráadásul, hogy ugyanez az odds a Pinnacle irodánál 1.85. Rengeteg jó tippet lehet összeszedni ezekre az információkra alapozva, a fogadóirodáknál teljes homálynak tűnik a line, amelyre szerintem nagyobb összeget érdemes pakolni.

{"headTitle":"Sevilla-Atlético Madrid","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-11-02 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"6 lap felett","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3093381] 2019-11-02 18:30:00 Sevilla - Atlético Madridx;
megosztom