Logibet

MoneyMaker "csinálta" a pénzt októberben - íme a számok!

Varin gyengélkedett, Dutchdota vezekelt, MoneyMaker kaszált az év 10. hónapjában.

Októberre hagyományosan rengeteg fogadnivaló esemény akadt, hiszen javában dübörögnek a bajnokságok, a BL, illetve még rendeznek rangosabb teniszviadalokat is. Nem is telt unalmasan az őszi hónap a Logibeten sem, és természetesen ezúttal is akadt több bravúros teljesítmény. Lássuk!

Továbbra is a Logibetet válaszd, ha korrekt szolgáltatást szeretnél!

A koronát egyértelműen MoneyMaker fejére rakhatjuk, akiről hamarosan egy hosszabb cikket is olvashattok, átlépi ugyanis az 1500 tippes küszöböt. A szép fordulóra fantasztikus formában érkezik a rutinos tippmester, hiszen októberben elképesztőt futott.

MoneyMaker októberben 64 tippből +59 egységet is nyert, ami 23.34%-os ROI-nak felel meg - ez a profitot nézve a második legjobb hónapja, ráadásul a top3 mind 2019-ből való.

Hogy melyik tippekre a legbüszkébb az elmúlt időszakból a tippmester, azt hamarosan alighanem ő is elárulja, mindenesetre akadt 6-szoros és 4.50-es szorzós találata is, köszönhetően Szabó Dorkának.

MoneyMaker remek formájának egyik "kárvallottja" az a Griezmann, aki így leszorult a dobogóról, persze "Grizit" nem úgy ismerjük, mint aki hagyja magát, ennek októberben 9 tippből +13 egység lett az eredménye, mindemellett pedig szenzációs mérleggel zárt az élő tippeknél is, köszönhetően például annak a bizonyos MK-napnak.

Nagyon jó hónapot zárt kevin191, aki 12.35%-os ROI-val melózta végig a hónapot, de plusszolt Tomihmv is.

Mindenképpen külön fejezetet érdemel Dutchdota, aki szeptemberben igen rossz hónapot produkált (az első mínuszosat, mióta a Logibeten dolgozik), ám októberben megmutatta, benne aztán lehet bízni és nagy hiba leírni, hiszen

79 tippből +68 egységet kaszált, vagyis bőségesen visszanyerte a szeptemberi mínuszt.

És akkor essen szó a gyengélkedőkről is, mert - jogosan - szóvá tettétek, hogy illene jobban kihangsúlyozni a rossz szériában lévőket is. Nos, itt varin vitte a prímet októberben, aki egy csodálatos öt hónap végére tett pontot -103 egységgel, ami persze eléggé rosszul fest, de ez az ő tippszámánál és magas szorzóinál benne van a pakliban. A másik mínuszos éllovas Karlsson, akinek ebben a hónapban nemigen jöttek a hokitippek, persze azért a -3.40 egység távolról sem tragikus, hiszen mögötte is kiváló nyár áll.

Az októberi hónap tehát nem sikerült rosszul testvéroldalunkon, igaz, a szeptemberi kaszálástól messze elmaradtunk, ám akik követték a legjobb tipstereket, ők így is jó 31 napot tudhatnak maguk mögött.


Érdemes tehát csatlakozni a Logibethez, és nem csak azért, mert Griezmann hónapok óta szinte mindig nyer, vagy Dutchdota folyamatosan bizonyítja szakértelmét, de az előfizetés mellé a tippmesterek élő tippjeit is megkaphatod a Discord-csatornánkon!