Tenisz

Djokovics nyilatkozata beszakította az ellenfele oddsát

 • Cesc18
megosztom

A fogadók Kyle Edmundra pakolják a téteket, miután a szerb arról beszélt, hogy nincs 100 százalékos állapotban.

Csütörtökön a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a küzdelmek Párizsban. A két legnagyobb sztár, Novak Djokovics és Rafael Nadal is túlélte az első kört, ám az álomdöntőjük még nagyon messze. A szerb meccsével foglalkozunk most részletesebben, aki a brit Kyle Edmunddal néz majd farkasszemet. 

{"headTitle":"Novak Djokovics - Kyle Edmund","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-31 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Djokovics nyer","odds":"1.13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Edmund nyer","odds":"8.23","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Természetesen a világelső szerb a mérkőzésük toronymagas favoritja, azonban Edmund szorzója folyamatosan csökken, ez pedig Djokovics tegnapi nyilatkozatának köszönhető.

Az elmúlt pár napban egészségügyileg nem éreztem magam 100 százalékos állapotban. Nem játszottam igazán jól az első meccsemen sem, sokat rontottam, különösen az első szettben. 

Nem csoda tehát, hogy a tétek a brit játékosra érkeznek, aki ráadásul hosszú idő után végre értékelhető eredményt tud felmutatni. 

Edmund úgy érkezett Párizsba, hogy az ezt megelőző hét versenyén mindig az első meccsén búcsúzott. A Bercy-ben megtört a jég nála, Ricardas Berankist legyőzte, majd pedig a Bécsben döntőző Diego Schwartzman ellen is borította a papírformát. Augusztus eleje óta most először sikerült egymást követő két meccsen nyernie. 

Nagyon kellett ez már Edmund önbizalmának és egy Djokovics elleni skalpból pláne sokat meríthetne. Párizsban megszokhattuk már a cifra eredményeket, ha a szerb játékát befolyásolja az egészségügyi problémája, akkor nem elképzelhetetlen, hogy ezen a meccsen boruljon a papírforma. 

Ahogyan említettük, folyamatosan csökken a brit szorzója. A    -nél 13.44-gyel nyitott, mostanra azonban 8.23-ra esett. 

Te is bevállalod Edmund nyeretését?

 

 • Pro
  MoneyMaker
  2019. október 31., Csütörtök 08:23

  ATP | Novak Djokovic-Kyle Edmund

  2019. október 31., Csütörtök 15:00
  • Ország:Franciaország
  • Fogadás típusa:Kétesély
  • Tipp:Kyle Edmund nyer
  • Odds:9.05
  • Eddig éri meg:7
  • Tét:2
  • INDOKLÁS:

   Edmund pocsék szezont fut, de az elmúlt két meccse alapján úgy tűnik, hogy Párizsra valamelyest össze tudta rakni a játékát. Alapvetően persze nem sok esélyt adnék neki Djokovic ellen, de a szerb azt nyilatkozta, hogy nem érezte magát 100%-os állapotban az elmúlt napokban. Párizsban gyakoriak a cifra eredmények, szóval simán látok rá esélyt, hogy Edmund megy tovább, akár úgy, hogy Djoko feladja.

megosztom