Sportfogadás

Így láthatod mostantól a legjobb élő tippeket - csatlakozz most!

megosztom

Íme minden, amit tudnod kell az élő tippekről - akár ingyenesen is csatlakozhatsz!

A mai napon hivatalosan is elindítottuk testvéroldalunkon, a Logibeten az új előfizetési csomagot, amellyel a felhasználók előfizethetnek a legjobb tippmesterek élő tippjeire is. Aki tehát nem akar lemaradni Griezmann, MoneyMaker, knorbika vagy varin legjobb ötleteiről, az ne késlekedjen!

Csatlakozz és kaszálj velünk élőben is!

Mint arról korábban is beszámoltunk, a felhasználók számára lehetőség van kizárólag az élő tippekre előfizetni, akár havi 10€* ellenében, ám akik szeretnék a tipsterek mérkőzés előtti tippjeit is megkapni, azok

áremelés és plusz kiadás nélkül tehetik meg, hiszen a normál és a pro csomag ára sem változott, viszont azokhoz ingyenesen járnak az élő tippek is!

Kik adják a tippeket?

A tippmesterek között a Logibet évek óta bizonyító, kiváló mérleggel rendelkező tipsterei vannak, akik a mérkőzések előtt és élőben is hosszútávon képesek profitot realizálni.

Hogyan tudok egyik, illetve másik csomagra előfizetni?

A Logibet csomagok oldalán részletes leírást kaphatsz, hogy melyik csomaggal milyen jogosultságot szerzel. Az előfizetés ára arányosan annál olcsóbb, minél hosszabb időszakra váltod meg azt, így aki például 6 hónapra előfizet a normál csomagra, az havi 15€-ért kaphatja meg a tipsterek mérkőzés előtti és közbeni tippjeit is.

Mi a teendőm, ha szeretném megnézni a mérkőzés előtti tippeket?

A normál és a pro előfizetéssel bármennyi tippmesterre feliratkozhatsz, a tippeket pedig bármikor megnézheted a Logibeten, illetve a feliratkozott tippmesterek tippjeiről e-maileket is küldünk.

Mi a teendőm, ha szeretném megnézni az élő tippeket?

Bármilyen előfizetéssel is rendelkezel a Logibeten, jogosult vagy megtekinteni a tippmesterek élő tippjeit. Ez a tippadás nem a Logibeten, hanem a Discordon történik, ahol az előfizetéssel rendelkezők zárt szobákban kapják a tippeket.

Az ingyenes előfizetéssel rendelkezők november 4-éig jogosultak az élő tippeket megtekinteni.

Ehhez viszont szükségünk van a Discord-azonosítódra, amelyet az alábbi oldalon tudsz megadni. Kérjük, ha normál vagy pro előfizetéssel rendelkezel, akkor is add meg a Discord-azonosítódat, így tudunk hozzáférést adni az élő tippekhez! Ezen az aloldalon minden fontos részletet megtalálsz a Discordról, illetve a csatlakozásról is.

Az azonosító megadását követően egy kis türelmet kérünk, hiszen a Discordon a jogosultság beállítása kézzel történik.

Hogy néznek ki az élő tippek?

A profi tippmesterek mind saját szobában tippelnek úgy, hogy ezekhez a szobákhoz más nem szólhat hozzá. A tipsterek kizárólag a     kínálatából válogathatnak és azokat - ha idejük engedi - indoklással alátámasztva, ajánlott téttel, közérthető formában publikálják.

Az eredményeket az előfizetők a heti frissítést követően egy Google-dokumentumban tekinthetik meg.

Érdemes tehát csatlakozni az Logibethez, hiszen akár csak mérkőzések előtti, akár közben tippeket akarsz kapni, a Logibeten bizonyított, hiteles statisztikával rendelkező, profi tippmesterektől kaphatod ezt meg!


*: Hathónapos előfizetés esetén.

megosztom