Angol foci

Esik a Chelsea oddsa, mi azonban kombinált tippel támadunk

Már csak három hely kiadó a Ligakupa negyeddöntőin, az egyikért pedig a Chelsea és a Manchester United küzd majd meg.

A Carabao Cup, közismertebb nevén, EFL vagy csak szimplán Ligakupa remek meccsekkel örvendezteti meg követőit szerdán, ebben a cikkben pedig a Chelsea-Manchester United meccs körül nézünk szét. 

Az oddsok alapján Lampard legénysége az enyhe favorit, bár a szorzó tovább csökkent a fogadók hatására. Érdekesség, hogy a csapatok legutóbbi meccsét a United 4-0-ra nyerte, de azóta sok víz lefolyt már a Dunán és ilyen eredményre még a legelvakultabb MU-fanok sem számítanak.

{"headTitle":"Chelsea-Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chelsea","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Manchester United","odds":"4.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Az emlékezetes győzelem még augusztusban esett meg a Premier League nyitókörében, de az álomstart örömei nem tartottak sokáig. A Vörös Ördögök ugyanis meccsről meccsre szenvednek és ugyan a hétvégén simázták a Norwich-ot, végre több gólt is lőve, de a liga legpocsékabb védelme ellen azért ez nem számít akkor bravúrnak. A csapat gyenge pontja tehát továbbra is támadószekció, amely nem képes rendszeresen szállítani a kulcsfontosságú találatokat.

Solskjaer amúgy sem könnyű helyzetét ráadásul továbbra is nehezíti a sérült hullám, olyan fontos játékosok kényszerülnek továbbra is a lelátóra, mint Pogba, Matic, Shaw vagy Bailly. A londoniaknál is lesznek kihagyók, Kanté, Rüdiger és Loftus-Cheek mind pihenhetnek, míg Barkley és Christensen játéka egyelőre kérdéses.

A Chelsea a hétvégén folytatta remek szériáját és zsinórban már a hetedik tétmeccsét nyerte az együttes. Tény, hogy a Stamford Bridge-en nem sziporkáztak annyira, hiszen az utóbbi ötből csak kettőt zártak győzelemmel. A statok mondjuk nem festenek annyira rosszul, amit az xG is remekül megmutat - 2.26-os xG-t átlagoltak, de ellenfeleik csak 0.74 xG-t értek el az imént említett periódus alatt.

Véleményünk az, hogy nem igazán kell túlragozni ezt a találkozót. Rashfordék az előző körben is szenvedtek, mégpedig a harmadosztályú Rochdale ellen, amelyen csak büntetőkkel tudták átverekedni magukat ez pedig aligha jó előjel. A Chelsea sokkal jobb passzban van, egységesebb és gólerősebb is és nem is vitatjuk, hogy hazai siker van kilátásban, de ne feledjük, hogy ez a sorozat az MU-nak lehet fontosabb, így inkább bebiztosítjuk magunkat.

{"headTitle":"Chelsea-Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő - 1X + 3,5 gól alatt","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3191328] 2019-10-30 21:05:00 Chelsea - Manchester Unitedx;